Hoe vertrouwen opbouwen met een vrouw?

Hoe vertrouwen opbouwen met een vrouw?

Vertrouwen opbouwen met een vrouw is essentieel als je haar in bed wil hebben. Zij zal nooit op een date met jou verschijnen als ze een raar of oncomfortabel gevoel heeft over jou. Naast de seksuele spanning waarover ik zo vaak spreek en die van bij het begin moet aanwezig zijn is ook comfort erg belangrijk. Bij het tot het einde lezen van dit artikel zal je kunnen ontdekken…

  • Dat tijd doorbrengen samen superbelangrijk is
  • Dat je een goede luisteraar moet kunnen zijn
  • Dat je een vrouw best laat voelen dat jij een goedgevuld professioneel én sociaal leven hebt
  • Welke informatie over jou zij zeker moet weten of zij komt NOOIT naar de date

Vertrouwen bij de eerste ontmoeting: elke minuut telt

Het gebeurt wel vaker (ook bij mezelf was dit vaak het geval) dat je een droomgriet leert kennen en het klikt redelijk goed. Na een leuk gesprekje van 5 minuten scoor je haar nummer en op een wolkje drijf je naar huis. Je dag kan niet meer stuk want je hebt net het nummer van je droommeisje in je pocket.

vertrouwen opbouwen met een vrouw vreugde

En toch… Vertrouwen opbouwen met een vrouw doe je niet op deze manier. Een leuke kennismaking, maar toch geen antwoord op je sms, of je krijgt enkel korte antwoorden waaruit 0,0 interesse blijkt. Als door een donderslag tuimel je van je wolkje naar beneden, in de realiteit. Je begrijpt het niet goed. Het gesprekje ging toch super en zij gaf toch d’r nummer? Waarom toont zij ineens geen interesse meer?

Dit is normaal. 5 minuutjes samen met een vrouw kan voldoende zijn om kennis te maken, maar in vele gevallen vervagen die luttele 5 minuten in het hoofd van de vrouw. Je bent uiteindelijk nog steeds een vreemde met wie zij een heel kort gesprekje heeft aangegaan. Zij kent jou niet, en een echt diepgaand connecterend gesprek is er niet geweest.

Begrijp me niet verkeerd. Je hebt het al goed gedaan, beter dan 80 pct van de mannen: een vrouw durven aanspreken, nummer scoren,… Als je dat regelmatig blijft herhalen zal je zeker ook succes boeken. Je haalt echter VEEL meer resultaat uit je inspanning als je NIET haar nummer scoort na 5 minuten, ook al klinkt dit raar. Stel je hiermee niet langer tevreden.

Als je een tof gesprekje hebt met een vrouw: stel haar METEEN voor om samen een koffie te drinken, of in de zomer een cocktail. Bouw een tijdsbeperking in zodat zij weet dat het kort zal zijn. Iets in de zin van: “Ik moet echt een koffie hebben, wat denk je, heb je 10 minuutjes?”

vertrouwen opbouwen met een vrouw snelle koffie

Deze 10 minuutjes kunnen al gauw een half uur of langer worden… And now we’re talking. Scoor haar nummer pas dan, en je kans op een ‘flake’, geen antwoord, of geen uiteindelijke date wordt echt ENORM veel kleiner.

Stel je dus niet tevreden met 5 minuten en een nummer van een weliswaar knappe vrouw, maar ga verder en breng zoveel mogelijk tijd samen door, op verschillende plaatsen. Vertrouwen opbouwen met een vrouw zal zo veel makkelijker zijn.

Mensen praten graag over zichzelf

Niet enkel vrouwen, maar mensen in het algemeen, praten graag vrijuit over hun leven en meer bepaald de positieve aspecten ervan, hun passies, reizen, dromen,… Daarnaast gebruiken vrouwen op een dag wel meer woorden dan mannen. Tenzij je op Mars leeft heb je dit ongetwijfeld zelf ook al gemerkt ;-).

Je zal een vrouw dus geen goed gevoel geven als jij alle ‘spreektijd’ zelf inpalmt. Het is beter om een vrouw meer aan het woord te laten, over positieve onderwerpen. Bewijs ook aan haar dat je ook écht luistert naar haar. Door een grappige opmerking, door een reactie,… Zorg dat zij zeker weet dat jij alles begrijpt wat zij jou zegt.

Je kan wel eens wat we noemen ‘rapport’ creëren met een vrouw. Een voorbeeldje:

ZIJ: “Vorige maand ben ik gaan muurklimmen in de Belgische Ardennen”.

JIJ: “Echt? Ik ben vorig jaar gegaan met een maat van mij. Wel tof dat je dit durft. Wij verbleven in de B&B… en bezochten ook …”.

Zo kan je wat gemeenschappelijke dingen aanhalen, en creëer je een band. Opgelet, doe dit niet te vaak of te enthousiast of je komt erg zwak en wanhopig over. Alsof je je best doet om haar te kunnen pleasen met overeenkomsten in jullie leven.

Je doet dan teveel je best om ervoor te zorgen dat zij je leuk vindt. Integendeel, naast rapport opbouwen is het zeker goed om ook eens tegen haar in te gaan, of niet dezelfde mening te hebben. Zo weet zij dat je uitkomt voor je mening, wat die ook is. Ook zo kan je vertrouwen opbouwen met een vrouw.

De vrouw moet gewoon kunnen voelen dat jij echt geïnteresseerd bent in haar leven. Dat kan zeker ook door het eens oneens te zijn met haar.

Dit moet zij weten over JOU

Na de aanspreking, nadat jullie voldoende tijd samen hebben doorgebracht en na het uitwisselen van nummers is het de bedoeling om opnieuw af te spreken. Meestal volgt er een echte date, of dat is toch wat je wil.

Vraag een vrouw niet na 1 dag al uit. Dat is te vroeg. Je kansen vergroten als je een paar dagen verder contact houdt via SMS/WhatsApp. Zo gaat er wat tijd over en dit op zich bouwt ook vertrouwen op.

Ze kent je nu al wat langer dan vb. 1 dag en je kansen op een date stijgen. Zoals steeds ben ik eerlijk en realistisch met je. Flakes (zij wil uiteindelijk geen date) zal je altijd blijven hebben, ook al doe je alles ‘perfect’. Alleen wordt die kans veel kleiner als je mijn advies correct opvolgt. Zelf heb ik alle fouten gemaakt maar jij kan via deze artikels veel sneller tot resultaat komen dan ik. Als je ten minste keiharde actie onderneemt, zoals ikzelf wel deed.

Tijdens het berichten sturen kan je ervoor zorgen dat zij enkele basisdingen over jou te weten komt. Als je deze info al niet had gegeven bij de ontmoeting zelf. Het gaat om:

  • Je naam en familienaam
  • Je leeftijd
  • Je woonplaats
  • Je beroep/Je studierichting
  • Een passie/hobby

Het is goed niet TE veel te vertellen over jezelf, maar deze dingen MOET zij weten over jou vooraleer zij wil afspreken met jou. Anders vertrouwt zij jou niet genoeg om echt op date te verschijnen. Voor een knappe vrouw die veel keuze heeft is een date echt een stap, dus zorg dat zij reden heeft om voor jou te kiezen op de date. Deze info is echt basis.

Als extraatje kan je aan haar tussendoor laten blijken dat jij echt wel een druk leven hebt, met vele vrienden en hobby’s. Dat werkt aantrekkelijker en dat bouwt ook vertrouwen op. Het is ook echt beter om een goedgevuld en avontuurlijk leven te hebben, zo hoef je niet te doen alsof ;-).

Geef als je haar uitvraagt (ja, als man is dit JOUW taak) meteen twee tijdstippen waarop jij kan. Je vraagt haar dus niet echt uit, maar je vraagt gewoon wanneer zij kan. Je neemt de leiding gaat er van uit dat zij ja zegt. Bijvoorbeeld als volgt:

“Tijd om elkaar eens te zien. Beste cocktails drink je bij Cocktail Palace. Ik kan op woensdag-en vrijdagavond. Wanneer lukt het voor je?”

Je laat dus zien dat je niet elke dag van de week sowieso beschikbaar bent voor haar. Je bent namelijk al druk bezet. Dit maakt je aanwezigheid toch al een beetje exclusiever. De vrouw weet zo dat jij geen freak bent die van bij aanvang elk uur van de dag voor haar beschikbaar houdt en haar verstikt.

vertrouwen opbouwen met een vrouw no stalking

Op deze manier kan je eveneens vertrouwen opbouwen met een vrouw. Je stelt haar zo gerust, op d’r gemak. Heel belangrijk.

Bouw dus een evenwicht op tussen seksuele intentie/spanning en comfort. Dit comfort zit in de vertrouwensband die je creëert met een dame. Dit kan door een overeenkomst, door informatie uit elkaars leven te delen, en vooral door zoveel mogelijk tijd door te brengen met elkaar.

Zorg wel steeds dat zij van bij het begin weet wat jij van haar wil. Je wil geen vriend zijn dus toon je seksuele intentie erg snel. Door seksueel oogcontact, door een complimentje, door haar voor een snelle koffie uit te nodigen, door later haar nummer te scoren, haar te kussen op de date,…

Lees zeker de andere zeer waardevolle artikels op deze site. Ze zijn het resultaat van jarenlange in field ervaringen. Ik bied je deze vrijblijvend aan, dus doe er iets mee.

Ik wens je sowieso het beste toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *