Afgewezen? Zo haal je er zelf voordeel uit!

Afgewezen worden kan best pijnlijk zijn en een deuk in je ego. Iedereen maakt het mee en dit is volstrekt normaal. In het echte leven wordt er nochtans door sommigen wel spottend gedaan over een afwijzing. Vooral jongetjes die heel slecht zijn met vrouwen zijn de eerste om anderen uit te lachen met een afwijzing. Realiteit is echter dat afwijzingen een belangrijk onderdeel uitmaken van vrouwen veroveren. Meer nog: zonder afwijzingen zal je geen enkele vrouw in bed krijgen. Dit artikel leert je:

  • Wat een afwijzing is en dat iedereen wordt afgewezen
  • Dat je meestal jezelf afwijst
  • Dat een vrouw jou soms tijdelijk afwijst
  • Hoe je de afwijzing in je voordeel laat werken

Wat is een afwijzing?

Het klinkt misschien bijzonder, maar de meest voorkomende afwijzing is niet deze door een vrouw, maar door jezelf. Je bent op straat, je ziet een superknappe dame en je instinct zegt ‘ga er op af’. Op het laatste moment bedenk je je echter en doet niets. De dame zet haar tocht verder en je ziet of hoort haar nooit meer terug. Proficiat, je hebt net zoals miljarden mannen voor jou jezelf professioneel afgewezen.

Het is dus zaak van niet op je luie krent te blijven zitten en actie te ondernemen. Zo word je tenminste door een vrouw afgewezen. Dat is al positief. We moeten er dus voor zorgen dat we door vrouwen worden afgewezen. Dat is de eerste stap.

Je kan op straat bij een aanspreking afgewezen worden nog voor je 1 woord hebt gesproken. Je kan na een gesprekje van enkele minuten toch niet haar nummer krijgen. Je kan in de club staan dansen met een sexy babe en toch wil ze je niet kussen of verdergaan. Het zijn allemaal afwijzingen die vrij vroeg in het veroveringsproces kunnen optreden. Geen nood dus, want de vrouw kent je op die tijd helemaal niet goed.

<script type=”text/javascript” src=”https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=hlFbW&webforms_id=19140804″></script>

Een iets hardere afwijzing en ook een pijnlijke is als je al een tijdje verliefd bent op iemand maar je de zaken te vriendschappelijk, te weinig seksueel hebt aangepakt. Als het dan duidelijk wordt dat je interesse hebt, wijst ze je ineens af. Met dit type van afwijzing heb ikzelf jammer genoeg uit het verleden veel ervaring. Dit kan best pijnlijk zijn omdat je al zoveel hoop hebt opgebouwd. Daarom dat ik jou hier wil leren om snel ter zake te komen en je intentie te tonen. Zo loop je ook het minste kans om dat droommeisje te verliezen.

Een afwijzing is vaak tijdelijk

Wanneer je al een stap verder ben in het veroveringsproces dan de aanspreekfase, nl. de fase waarin je op date bent, moet je het begrip afwijzing wel anders benaderen. Zij is met jou op date, maakt zich mooi op en investeert deze tijd speciaal voor jou. Zij heeft dus duidelijk al interesse. Aan jou om van hieruit de dingen naar een volgend niveau te brengen: de kus.

Alles gaat goed op de afspraak, jullie lachen en raken mekaar aan. Jij voelt je seksueel opgeladen en wil haar kussen. Je gaat ervoor maar ze draait zich weg: een afwijzing.

Je hebt op dat moment 2 keuzes:

  • Je panikeert en krijgt een deuk in je zelfvertrouwen. Je gaat ervan uit dat ze toch geen interesse heeft en je druipt in je gedachten al af.
  • Je maakt een grapje dat ze je hart heeft gebroken nu, of je zegt al lachend vb. dat haar lippen jou als een magneet tot haar trokken en dat ze in het vervolg deze superkrachten niet meer mag gebruiken.

In het eerste geval zal de vrouw met wie je bent meteen aanvoelen dat je niet zo sterk bent als ze eerst dacht. Je zal zwak overkomen en de aantrekkingskracht zal verminderen of zelfs verdwijnen.

In het tweede geval zal zij niet goed weten hoe je in te schatten. Jij blijft je gecontroleerde zelf en bent niet van je stuk te brengen. Dit is mannelijk gedrag. Dit is superaantrekkelijk voor een dame en je zal zien: in heel veel gevallen probeer je een paar minuten later opnieuw en zal je ineens wél haar sappige lippen kunnen proeven! Deze afwijzing was dus maar tijdelijk.

Je moet soms gewoon even doorduwen, en die klassedame tonen dat je haar écht wil. Niet half of voor 75 pct, maar helemaal. Zo voelt zij zich (ge)wild 😉 en sexy. Zij zal hier niet kunnen aan weerstaan.

Let wel: als de dame echt boos wordt of de date wil beëindigen, dan neem je gewoon afscheid en dan weet je het ook dat het niks zal worden tussen jullie. Wees steeds een heer hierin. Geen verdere gevoelens, tijd of geld investeren en hop: naar de volgende date! Focus je niet op vrouwen die geen aantrekkingskracht voor je tonen, maar neem actie en concentreer je op de vrouwen die dat wel hebben: die zijn er wel degelijk in overvloed!

Niet elke date zal dus een succes kunnen zijn, ook niet bij de beste players. Maar neem het van me aan: je moet soms verder kijken dan een afwijzing. Meestal wil het meisje dat je gewoon net wat meer je best doet, net wat mannelijker bent. Een sleutel naar succes!

Je wil seks maar ze wijst je af

Aan het einde van een afspraakje ben je bij jou of bij haar thuis. Er is dus een gelegenheid om seks te kunnen hebben. Jullie kussen en jij wil nu naar haar prachtige borsten gaan. Je opent een paar knopjes en je vangt een glimp op van haar perfecte ronde vormen. Alles gaat goed maar ineens doet ze haar knopjes terug dicht. Pech. Het zal niet voor vanavond zijn…

Of toch? Dit is een lastige kwestie, want volgens de feministen ben je al snel een onderdrukker of verkrachter. Volgens hen moet je bij wijze van spreken eerst aan de burgemeester de toestemming vragen om een vrouw aan te raken J. Geloof mij, dit goedkeuring vragend gedrag stelde ik vroeger zelf en het resultaat was dat alle poesjes een grote bocht maakten als ik bij ze in de buurt kwam.

Ook hier zal je meestal niet aan een echte afwijzing moeten denken en een beetje verder kijken dan je neus lang is. Je duwt dus best even door, op een speelse en niet agressieve manier wel te verstaan. Een vrouw wil niet te makkelijk veroverd worden en is als de dood om zich als een ‘slet’ te voelen. Zij doet dit uit zelfrespect, maar ook uit respect voor jou.

Misschien wil zij nog geen seks op de eerste of tweede date, en dat is perfect. Respecteer dat ook. Maar het is niet omdat zij je één of twee keer zachtjes afwijst dat ze jou niet wil. Meestal wil zij gewoon dat je toch verder gaat. De seks was dan ‘jouw schuld’, ook al wou zij het zelf. Zo blijft de man in zijn mannelijke rol, en de vrouw in de hare. Mooi toch?

Ik ben best benieuwd welke afwijzingen jij al hebt gehad in je leven, en of je het misschien soms te snel hebt opgegeven bij één of andere chick, waardoor je haar net verloor. Of heb jij een afwijzing ook al kunnen omkeren in je voordeel? Geef het kort weer via de contactpagina. Ik beloof jou snel een antwoord. Veel succes alvast!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *