Waarom afwijzingen door vrouwen ook goed zijn?

Mensen houden niet van afwijzingen. Dit geldt voor mannen én vrouwen. Of het nu gaat over die sollicitatie voor je droomjob of over een knappe dame die jouw gevoelens niet beantwoordt. Je blijft met een heel slecht gevoel achter. Hoe kunnen afwijzingen door vrouwen dan goed zijn? Dat kan zeker. Ik vertel het je in dit artikel. Je zal kunnen leren hoe…

 • je kan wennen aan afwijzingen zodat je er 100 pct immuun voor wordt!
 • na een tijd je successen belangrijker zullen worden dan de afwijzingen door vrouwen.
 • dat afwijzingen gewoon tot het leven behoren en niet zo heel belangrijk zijn.
 • je zonder afwijzingen nooit tot succes zal komen met vrouwen

Afwijzingen door vrouwen inoefenen

Hoe kan je er nu voor zorgen dat afwijzingen door vrouwen jou niets meer doen? Wel, dat doe je simpelweg door gewenning eraan. Door afwijzingen in te oefenen worden ze veel minder betekenisvol. Hoe kan ik dan afwijzingen inoefenen, zal je denken?

Het principe is heel simpel en efficiënt, toch zal je vele uren moeten investeren. Dat zeg ik je heel eerlijk: niets gaat vanzelf. Je zal over een periode van enkele maanden zoveel mogelijk vrouwen moeten aanspreken, zodat je vaak kan afgewezen worden. Ik besef dat dit in het begin wat raar overkomt, maar met de stereotiepe oplossingen zoals ze vaak in de media verschijnen ben je geen reet. Wil je echt succes boeken op middellange termijn? Dan moet je de dingen drastischer aanpakken.

Je hoeft niet te wachten tot het weekend wordt en je naar je favoriete tent kan gaan om bier te zuipen en vrouwen te ontmoeten.

afwijzingen door vrouwen weekend

Dat kan veel sneller, efficiënter én goedkoper! Vrouwen aanspreken doe je op elk moment van de dag, van de week. Ga bij voorkeur naar een drukke stad waar je je redelijk anoniem kan voortbewegen en weinig mensen je kennen. Zo boek je het snelst vooruitgang.

Je gebruikt hier een directe aanpak: je stapt vriendelijk op de dame af, excuseert je dat je haar even stoort, en je zegt meteen de reden waarom je haar aanspreekt. Je geeft met andere woorden een echt en gemeend complimentje. Lees mijn artikels over complimentjes. Van daaruit vertrek je dan om een gesprek aan te knopen dat je in andere omstandigheden ook zou doen. Je blijft zo lang mogelijk met de dame in gesprek, of probeert meteen iets te gaan drinken met haar. Als één van jullie uiteindelijk door moet probeer je haar nummer te scoren.

Alle mogelijke scenario’s in percentage

Er zijn nu enkele scenario’s mogelijk, en geloof mij: ik heb ze allemaal uitgetest en een gedetailleerd logboek bijgehouden. Zo ziet het mijne er uit:

afwijzingen door vrouwen logboek

Ben je er klaar voor? Hier gaan we:

 • Jullie hadden een goed gesprek, je nodigt haar uit om meteen iets te drinken, je kust haar nog dezelfde dag en er volgt zelfs seks: een ‘instant lay’. Proficiat, je bent een geoefende player, er volgt GEEN AFWIJZING. Je bent een pro. Dit gebeurt ongeveer 1/500.
 • Jullie hadden een goed en vrij lang eerste gesprek (+ 10 min. bijvoorbeeld), de dame geeft d’r nummer en er volgt een date: proficiat, je hebt wat je wou en er volgt GEEN AFWIJZING. Super!
 • Dit scenario doet zich – als je geoefend bent – ongeveer 2/100 keren voor.
 • Jullie hadden een goed en vrij lang gesprek en de dame geeft haar nummer. Jullie sturen maar het komt niet tot een date. Er volgt dus een AFWIJZING.
 • Dit scenario doet zich ongeveer 18/100 keren voor.
 • Jullie hadden een goed gesprek, de dame is geflatteerd maar ze geeft haar nummer niet (een vriendje, net uit relatie, geen zin,…). Er volgt een AFWIJZING.
 • Dit scenario doet zich ongeveer 40/100 keren voor. Er volgt een AFWIJZING.
 • Je spreekt de vrouw aan, doet je complimentje maar ze vindt het zo raar dat iemand het zomaar aandurft haar aan te spreken. Ze wijst de situatie af. Er volgt een AFWIJZING.
 • Dit scenario doet zich ongeveer 30/100 keren voor. NOTA: Dit cijfer groeit wel helaas: de metoo beweging heeft hier veel schade toegebracht. Het is voor sommigen zelfs niet meer oké om een dame ook maar aan te spreken, ook al gebeurt dit extreem beleefd. Conclusie: er volgt een AFWIJZING.
 • Je spreekt de vrouw aan, maar ze negeert je straal en stapt gewoon door.
 • Dit komt ongeveer 5/100 voor. Er volgt een AFWIJZING.

Je begrijpt waar ik naartoe wil: ook al zal je succes boeken, de afwijzingen zijn veel en veel groter in aantal. Wat denk je zelf? Ga jij na laat ons zeggen 400 afwijzingen door vrouwen nog even veel emotioneel geraakt worden als nu, op dit moment afgewezen te worden?

afwijzingen door vrouwen zero cares

Inderdaad, de angst voor de afwijzing vervaagt na zoveel afwijzingen en is bijna 0.

Je hoeft dus niet bang meer te zijn voor afwijzingen door vrouwen. Je zal vanaf dat moment veel sneller actie ondernemen, veel sneller wat risico aandurven, en veel sneller knappe dames veroveren. Super toch!!

Ik meen wat ik zeg en heb dit zelf gedaan: op een paar maanden tijd tot een jaar kan je makkelijk 500 vrouwen aanspreken en een gesprek aanknopen waarbij je haar nummer scoort of afgewezen wordt. Hoef je niet te zeggen dat je conversation skills met vrouwen een enorme boost zullen krijgen…

Succes smaakt naar meer

Als je zoveel actie onderneemt en iedere keer als je interesse hebt voor een dame er ook iets mee doet, dan krijg je dus vaak afwijzingen door vrouwen. Naast het feit dat je went aan afwijzingen zal je ook succes boeken. Je moet gewoon volhouden, doorzetten en uiteindelijk zal er een dame zijn die jij kan meenemen op date. Sowieso!

Eens je hebt kunnen proeven van dit succes wil je nog meer dames aanspreken en nog meer risico nemen. Je weet dat afwijzingen door vrouwen er gewoon bij horen. Het maakt een onderdeel uit van je succes. Jij weet gewoon dat je statistisch gezien na een aantal ontmoetingen een date kan regelen. Eens je dat zelf hebt bewezen en je dit met je eigen ogen hebt kunnen vaststellen, wordt vrouwen ontmoeten en veroveren nog makkelijker.

Afwijzingen door vrouwen hebben nu nog weinig emotionele impact op jou. Je voelt je niet meer rotslecht na een afwijzing.

Bereik emotionele stabiliteit

Zou het niet geweldig zijn niet meer afhankelijk te zijn van de reactie van vrouwen? Om 0,0 angst te hebben voor afwijzingen door vrouwen? Zou het niet de max zijn om deze emotionele stabiele toestand te bereiken? Ook jij kan het. Ik weet het gewoon!

Je moet gewoon deze week je huis uit en de straat op, naar de club, naar de party, en actie ondernemen. Niet 1, niet 2, niet 10, maar honderden keren. Get the hours of work in! Recht je luie kont op en verander je situatie. Word een beest met vrouwen, durf risico nemen en oefen afwijzingen in. Hoe raar het ook mag klinken. Je angst voor de reacties van vrouwen zal sterk verminderen of zelfs helemaal verdwijnen! Vanaf nu zal je geen angst meer hebben om die knappe collega op het werk of die dame in de trein aan te spreken of uit te nodigen voor een spannende date! Omdat jij het hebt geleerd om goed om te gaan met een afwijzing. Vanaf nu laat jij geen kansen meer liggen maar neem je het heft in handen. Je neemt je eigen leven in handen.

De eerste aansprekingen die je zal doen zullen misschien de moeilijkste zijn en je zal geneigd zijn om het misschien op te geven. Je zal jezelf misschien een weirdo vinden. Wil je zeker zijn dat je niet opgeeft en dat jij die honderden aansprekingen effectief volhoudt, zodat je binnen enkele maanden resultaat met vrouwen behaalt?

Ik kan je helpen. Wens je een gratis stappenplan zodat je stap voor stap kan opbouwen en toewerken naar die eerste directe aanspreking? Zodat er vele honderden kunnen volgen? Zo zet je de eerste stap richting succes met vrouwen. Ik weet zeker dat ook jij het kan.

Succes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *