Kunnen dikke mannen knappe vrouwen aantrekken?

Niet elke man heeft een atletisch lichaam met bijpassende sixpack. Maar is dit wel nodig om leuke meiden tot jou aan te trekken? Kunnen minder knappe of zelfs dikke mannen het voor elkaar krijgen om knappe vrouwen te veroveren? Zeker wel. Als je eens rondkijkt zie je hier ook bewijs van. Hoe kan dit zal jij je misschien afvragen. In dit artikel bespreek ik met jou…

 • Dat elke man kan leren om gelukkig te zijn met zichzelf en dit kan uitstralen
 • Hoe je als man je sterke punten naar voren kan brengen en niet je minder sterke
 • Dat mannelijkheid voor een vrouw belangrijker is dan een perfect uiterlijk

Uiterlijk versus uitstraling

Het kan zijn dat jij niet volledig tevreden bent met hoe je eruitziet. Dat heeft iedereen wel eens. Misschien denk jij dat je door je uiterlijk geen leuke dames in je leven hebt. Je mag zo echter niet denken, want net dat ga je ook uitstralen naar de vrouwen die je ontmoet.

Uiterlijk is dus niet hetzelfde als uitstraling. Uiterlijk is beperkt tot hoe je eruitziet, uitstraling is een pak breder en gaat over het totaalpakket, het gevoel dat jij uitstraalt naar je omgeving, naar de mensen rondom jou, naar vrouwen.

Uitstraling zal voor een dame veel belangrijker zijn dan uiterlijk alleen. Jouw uitstraling zal bepalen hoe een vrouw zich gaat voelen in jouw aanwezigheid.

Dikke mannen bijvoorbeeld hebben 2 keuzes om met hun uiterlijk om te gaan:

 1. Zij kijken in de spiegel en zien iemand die kansloos is met vrouwen. Ze laten zich gaan, eten en drinken zich te pletter en doen geen moeite meer om er verzorgd uit te zien. Zij geloven zelf niet dat dikke mannen ook aantrekkelijk kunnen zijn voor een vrouw. Als zij een ruimte binnenwandelen slepen zij een negatief zelfbeeld als een blok met zich mee. Hun uitstraling is negatief.
 2. Zij kijken in de spiegel en zien een leuke man met veel kwaliteiten. Ze zien een dikker iemand, maar doen wel inspanningen zodat hun overgewicht binnen de perken blijft. Deze mannen verzorgen zich, doen aan sport en dragen stijlvolle kledij. Ze zijn ervan overtuigd dat ook dikke mannen aantrekkelijk zijn voor een dame. Als zij een ruimte binnenwandelen zenden zij een opgewekte vibe uit dankzij een positief zelfbeeld. Hun uitstraling is positief.

dikke mannen voorbeeld coole man

Snap je wat ik bedoel? Als jij je uiterlijk niet perfect vindt, kan je er toch voor zorgen dat je tot de 2e categorie mannen behoort.

En dit hangt NIET af van je uiterlijk, maar wel van je instelling. Als je die kan veranderen dan zet je de eerste stap naar een nieuw leven, een leven mét knappe vrouwen erin.

Dikke mannen hebben sterke punten

De truc bestaat erin om niet te focussen op je slechte eigenschappen, maar wel op je sterke punten. Denk niet aan je mindere punten (zoals misschien een ietwat dikker lichaam) wanneer je met vrouwen en mensen in het algemeen omgaat, maar denk aan de sterke punten van jezelf, uiterlijk én innerlijk:

Misschien…

 • heb je een heerlijk warme en mannelijke stem
 • weet jij vrouwen goed aan het lachen te brengen
 • voelt een vrouw zich heel veilig bij zo een sterke man
 • heb jij een hoog knuffelbeergehalte
 • heb jij een interessant leven met boeiende hobby’s
 • ben jij wel heel intelligent waardoor vrouwen je bewonderen
 • ben jij een goede leider die durft beslissingen te nemen
 • heb jij een groot doorzettingsvermogen dat vrouwen aantrekt

Als jij enkele van deze of zelfs alle sterke punten bezit, maar je blijft je focussen op één negatief aspect van jezelf (vb. bij dikke mannen een dikker lichaam) dan zal je enkel dit negatieve uitstralen naar je omgeving, naar vrouwen.

Maar integendeel: als jij erin slaagt trots te zijn op al je positieve eigenschappen – en die zullen er 1000 pct zeker zijn! – en als jij je daarop concentreert, dan zal je al deze positiviteit meedragen als een aura rond je hele lichaam.

Niet elke vrouw zal meteen verliefd worden op jou, maar deze uitstraling zal er voor zorgen dat vrouwen een goed gevoel krijgen bij jou. Als je het gratis advies via alle artikels op mijn blog goed opvolgt, zal je er na verloop van tijd en hard werken in slagen om vrouwen tot je aan te trekken. Eens je weet hoe dit moet dan behoud je deze vaardigheid, deze kwaliteit voor het leven. Dat is heel krachtig, niet waar?

dikke mannen motivatie vuistje

Ik wil je hierbij helpen want ik weet hoe het voelt om niet goed te zijn met vrouwen.

Niet uiterlijk, maar mannelijkheid is aantrekkelijk

Een aantrekkelijk uiterlijk is ontegensprekelijk een voordeel, maar biedt geen garantie op succes met vrouwen. Veel meer respect heb ik voor een minder goed uitziende man die toch beter scoort bij knappe dames. Dit meestal tot nijd van knappe mannen die dit eenvoudigweg niet begrijpen. Zij kunnen enkel met verstomming toekijken…

Er is echter een goede reden waarom bijvoorbeeld sommige dikke mannen toch heel veel vrouwen aantrekken. Naast de zaken die ik reeds aanhaalde (dat zij zich goed voelen in hun vel, zich richten tot hun beste eigenschappen in plaats van hun slechte), is er nog een andere heel sterke kwaliteit die zij bezitten.

Zij bezitten mannelijkheid. Zij stralen mannelijkheid uit. Hoe doen zij dit dan en hoe slagen sommige erin om vrouwen snel als een magneet tot zich aan te trekken? Terwijl veel knappere mannen dit niet of veel minder kunnen?

Dat komt omdat dit type dikke mannen het geheim van aantrekkingskracht begrijpt. Dit geheim of deze sleutel hebben zij in handen en opent voor hen de deuren naar knappe vrouwen. Dan boeit het hen ook helemaal niet meer dat zij een beetje dikker zijn. Who cares? Nog altijd zullen zij dames aantrekken.

Een vraagje voor jou: lees jij alleen over vrouwen aantrekken of wil jij ook echt aan de slag?

We spreken elkaar snel. Ik wens je heel veel succes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *