Wat is een goede eerste indruk bij vrouwen veroveren?

Je hebt maar 1 kans om een goede eerste indruk bij vrouwen neer te zetten, een waarheid als een koe. Moet je dan heel erg je best doen voor je eerste indruk bij vrouwen? Of moet je juist doen alsof ze je niets kunnen schelen? Stel je je aanvankelijk best als een zachte vriend op of eerder niet? Wat is nou eigenlijk de houding die jou het beste resultaat oplevert bij dames? Geen nood, ook in dit artikel zal ik hierop klaar en duidelijke antwoorden verschaffen. Je zal bovendien leren…

  • Hoe je nooit meer in de friendzone belandt bij een nieuwe dame die je ontmoet.
  • Welke fout ik steeds maakte in het verleden waardoor vrouwen me niet zagen staan
  • Welk soort blik en welk soort oogcontact je best maakt bij het ontmoeten van een sexy dame.
  • Hoe je de natuur gewoon haar ding laat doen, zonder je al te veel van de rest aan te trekken

Eerste indruk bij vrouwen is superbelangrijk

De eerste indruk bij vrouwen is meestal een bepalende factor bij hoe zij jou zal zien in de toekomst: als een negatief of positief persoon, als een stabiel of onstabiel persoon, als een mannelijk of niet mannelijk type, als een ‘gewone’ vriend, als boyfriend of mogelijk sex material,… .

eerste indruk bij vrouwen vrouw denkt na

Waarom beslist een vrouw zo snel om je in een bepaalde categorie te plaatsen? Heel simpel. Niet alleen dames, maar mensen in het algemeen doen dat. De mensen beoordelen de wereld simplistisch. Het is onze manier om de wereld te ordenen. Er is namelijk geen tijd om elke persoon meteen tot in detail te doorgronden.

Vrouwen specifiek hebben helemaal al geen tijd: zij zijn slechts een bepaalde, relatief korte periode van hun leven vruchtbaar. In tegenstelling tot mannen. Zij zijn dus geprogrammeerd om snel beslissingen te nemen. Puur biologisch gezien hebben zij minder tijd. Dit weerspiegelt zich instinctief ook bij de eerste indruk. In tegenstelling tot wanneer zij shoppen zijn vrouwen snelle beslissers ;-).

​JE LEVEN VANDAAG VERANDEREN? UNIEKE KANS!

Wat wil jij bereiken met je eerste indruk bij vrouwen?

Als jij een knappe dame ontmoet ga je haar ook in een bepaalde categorie plaatsen, al dan niet bewust. Bij mannen is dit meestal simpeler: wil ik seks met deze dame? Kan ik in een later stadium een relatie beginnen met haar? Hoe ga ik daarvoor zorgen? Is deze dame aantrekkelijk of wordt zij gewoon een vriendin of kennis?

Wanneer jij bij de eerste ontmoeting in jezelf zegt: ‘deze bom wil ik in bed hebben’, dan is het belangrijk dat je dit signaal ook geeft naar die dame. Vrouwen zijn goed in het oppikken van deze signalen. Zij zijn hiervoor geprogrammeerd.

Wat zie ik echter gebeuren bij vele mannen, en ook bij mezelf was dit jarenlang het geval: mannen verbergen hun seksuele interesse. Zij verbergen dat zij seks willen met deze dame. Dit is compleet onzin.

Hoe vaak stelde ik mezelf vroeger afwachtend op… En hoe vaak was ik die lieve vriend die luisterde naar haar en begripvol was. Maar hoe vaak moest ik toezien hoe zij weinige ogenblikken later een tong draaide met een andere gast uit de club die dit allemaal niet deed…

Op één of andere manier – door emancipatie, door het feminisme, door de media, door de filmwereld, door de sociale druk, door de metoo hype,… – durven sommige mannen geen seksuele interesse te tonen in dames. Zij stellen zich bij de eerste indruk bij vrouwen als onderdanig op, zij zijn overdreven lief en zacht, heel meegaand en empathisch. Zij stellen zich dus niet mannelijk, maar eerder vrouwelijk op.

Het gevolg is dat er geen enkele seksuele trigger bij de vrouw wordt aangeraakt. Je belandt in de vriendcategorie. Van bij je eerste indruk heb je het dus al verkloot: door de lieve vriend te zijn. Door in se vrouwelijke eigenschappen te vertonen naar haar. Geloof me, ik was een expert hierin.

Jij moet dus zorgen dat je van in het begin mannelijk gedrag toont. Jij wil haar langs achter nemen, wel, toon dit dan ook in de manier waarmee je naar haar kijkt (zonder te overdrijven). Toon dat je seksuele interesse hebt in deze dame!

Zo weet zij ook dat jij een man bent met seksuele drang naar haar. Zo heeft de natuur dat geregeld dus laat de natuur lekker haar ding doen. De natuur is iets prachtig en zorgt voor harmonie, dus ernaar luisteren doet ons goed.

eerste indruk bij vrouwen de natuur

De dame weet nu wat je wil van haar en dat is heel erg duidelijk voor haar. Je toont dit vrijuit: te nemen of te laten en dus niet op een ‘needy’ of wanhopige manier.

Een vrouw compleet negeren bij een eerste ontmoeting waarbij er ook andere mannen interesse tonen, kan wél werken. Hier moet je dus een beetje asshole zijn. In deze omstandigheden kan het goed zijn om de vrouw geen blik te gunnen. Zo kan zij zich beginnen afvragen waarom dit is. Waarom tonen alle mannen interesse maar niet deze man? Je wordt zo een uitdaging. Sommige vrouwen vinden dit interessant en komen dan zelf toenadering zoeken. Eens dit gebeurt kan je snel seksueel worden.

Deze strategie kan dus werken, maar ik zou ’t je niet aanraden als dit niet in je persoonlijkheid ligt. Experimenteer volop dus. Zolang je maar niet die lieve vriend bent als je dit eigenlijk niet wil zijn voor haar.

Sommige coaches zeggen dat je ‘hard to get’ moet spelen, maar dat gaat helemaal niet op voor de eerste indruk. Tenzij je een supermodel bent en volledig haar type heb je nog geen waarde bij haar. Hier moet jij seksuele waarde opbouwen en haar triggeren. Het initiatief qua actie komt eerst bij jou als man te liggen. Erna kan je altijd gas terugnemen.

Ook al heeft een vrouw geen enkele interesse in jou, ze zal jou beter respecteren omdat je uitkomt voor het feit dat je haar wil. Vrouwen willen zich gewild voelen. Als je het als een gentleman aanpakt zal zij dus gecharmeerd zijn.

De krachtige eerste indruk – concrete voorbeelden

Hierbij een kleine opsomming hoe jij, zonder woorden te gebruiken, kan tonen dat je seksueel geïnteresseerd bent in deze sexy dame:

–       Houd oogcontact vast, een beetje langer dan waarmee je normaal comfortabel bent

–       Schud haar de hand en hou haar hand een beetje langer vast dan waarmee je normaal comfortabel bent

–       Combineer liefst een verlengde handdruk met verlengd oogcontact

–       Kijk naar haar lippen, ook wanneer zij dit doorheeft, dan weer terug naar de ogen

–       Kijk even naar haar borsten of benen of hakken, ook wanneer zij dit doorheeft

–       Spreek traag en diep

–       Raak haar aan in de neutrale zone (tussen schouder en hand)

–       Geef 1 gemeend complimentje (over haar haarsnit, stijl, jurkje, stem, maakt niet uit, als het gemeend is komt het ook echt over)

–       Spreek bij het begin over luchtige gesprekthema’s, daarna ook over seksuele thema’s (“hoe ziet je ideale man eruit?” “Wat is het stoutste wat je al hebt gedaan?”)

Ik kan je verzekeren: als je deze simpele stappen een paar keer inoefent, dat jij nooit meer in de vriendcategorie belandt! Je zal niet elke sexy dame kunnen verleiden, dat wil ik je niet beloven en dat is onmogelijk. Maar als je van bij de eerste indruk bij vrouwen je natuurlijke drang op een eerder subtiele manier toont, dan zal je succes met vrouwen ENORM toenemen! Dat vertel ik je wel! Dat heb ik zelf vaak kunnen ondervinden.

Wil je dat ik enkele concrete casussen van mezelf deel – goede én slechte voorbeelden van een eerste indruk bij vrouwen? Dat kan in een paar seconden: contacteer me kort met het bericht ‘casus eerste indruk’ en je krijgt ze nog deze week helemaal gratis opgestuurd!

Veel succes alvast bij alles wat je onderneemt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *