vrouw wil daten

Hoe een date regelen met een dame?

Als je een knappe vrouw wil veroveren moet je er natuurlijk eerst voor zorgen dat je fysiek tijd kan doorbrengen met haar, niet via een scherm dus. Meestal gebeurt dit op een date. Vele mannen weten echter niet hoe ze een date regelen met een dame. Soms durven ze niet goed en is de kans voorbij, soms doen ze het te vroeg en schrikt het de dame af. In dit artikel kom je te weten…

 • Wanneer nu het beste moment is om de date te regelen
 • Op welke manier je haar ‘uitvraagt’
 • Wat een dame minimaal over jou moet weten, of ze komt nooit opdagen
 • Waarom je nooit bang hoeft te zijn om je intentie te tonen aan een dame

Contact maken

Tenzij je in tijden van Covid-19 leeft is het natuurlijk dik oké om gewoon op een dame af stappen en haar aan te spreken. Dat kan lekker direct. Ben je liever indirect in contact met dames, zoals bijvoorbeeld via je hobby of gemeenschappelijke vrienden, dan kan je daar ook contact maken met dames.

man wil date regelen
Pic by Elevate

De regel is echter overal dezelfde: als je niet praat of kennismaakt met dames, dan gebeurt er in 90pct van de gevallen werkelijk niets. Praat dus met zoveel mogelijk dames en wees niet bang. Als je gewoon indirect aanspreekt via je hobby of vrienden heb je ook geen directe afwijzing te vrezen.

Nochtans – en het klinkt raar ik weet het – hou ik wel afwijzingen. Zonder afwijzing zal je namelijk nooit een date regelen. Lees daarom zeker mijn artikel over waarom afwijzingen net heel goed voor je zijn.

Als je dan in contact bent met een dame moet je ervoor zorgen dat je redelijk snel je bedoeling aan haar duidelijk maakt. Je hebt seksuele interesse dus maak je dit ook duidelijk. Dat lukt door:

 • te flirten, te plagen
 • je oogcontact een beetje langer vast te houden dan je normaal doet
 • haar speels (een beetje stout zelfs) aan te kijken
 • je blik van haar ogen eens naar haar lippen te brengen, ook als zij het doorheeft
 • eens naar haar borsten te kijken, ook al word je ‘betrapt’
 • haar één gemeend complimentje te geven (niet heel de tijd)
 • eens over een seksueel thema te praten (as in ‘Wat is het stoutste dat je ooit al gedaan hebt’?)
 • jezelf seksueel op te laden, daarover later meer

Vrouwen zijn heel slim op dit gebied, veel slimmer dan mannen, en lezen heel goed of jij wel een echte man bent. Of jij wel seksueel bent, of je uit het juiste mannelijke hout gesneden bent.

Als jij dan niet seksueel durft zijn, niet flirt, … dan zal zij denken dat jij gewoon een vriend wil zijn van haar. Ze zal nooit aangetrokken worden tot jou. Ook al ben je nog zo knap! Jij bent het dus in de meeste gevallen die bijna letterlijk haar vlam moet aansteken en zo kan de aantrekkingskracht werken.

Er zijn namelijk 2 scenario’s:

Mogelijkheid 1: Je spreekt de dame aan waarin je veel interesse hebt. Je bent helemaal weg van deze babe, maar je durft niet seksueel te zijn en je bent de lieve vriend. Als je dan een date wil regelen met haar dan zal dit voor haar als een COMPLETE verrassing komen en zal ze zich niet comfortabel voelen:

vrouw wijst af na een date regelen
Pic by Polina Zimmerman

ze wijst je af en er komt geen date.

 • Dit was helaas hoe ik vroeger was….

Mogelijkheid 2: Je spreekt de dame aan waarin je veel interesse hebt. Je bent helemaal weg van deze babe, en je bent vrij snel seksueel en je flirt met haar. Je plaagt haar een beetje. Je kijkt ook eens naar haar lippen en durft eens dichter bij haar te komen met je aangezicht (zorg wel voor een frisse adem 🙂 ). Je voert de spanning beetje bij beetje op, en al na een paar dagen regel je een date. De dame is niet verrast en dit is de NORMAALSTE zaak in het veroveringsproces: je kan bijna met zekerheid de date regelen.

 • Zo deed ik het dus later, en met veel meer resultaat.

Wanneer de date regelen

Welk punt in het veroveringsproces is nu geschikt om de date voor te stellen? Eerst en vooral mag je dit niet te snel doen. De dame moet weten dat je seksuele interesse hebt, maar dan kan je best nog niet meteen na een paar minuten de date regelen. Beter is het om eerst wat comfort en spanning op te bouwen met een dame. Daar gaan minstens enkele dagen over.

Jullie hebben bijvoorbeeld ontmoet en nummers gewisseld, of jullie staan verder in contact. Dan is het beter om nog een paar dagen berichtjes uit te wisselen om elkaar beter te leren kennen en vertrouwen op te bouwen. Met de tijd komt ook meer vertrouwen.

In de berichtjes koppel je best terug naar jullie fysieke ontmoeting, vb. na een leuke salsa-les die jullie samen hadden op zaterdag halen jullie op maandag per tekstbericht enkele grappige herinneringen op.

vrouw wil daten
Pic by Andrea Piacquadio

Tijdens de dagen voor je effectief gaat de date regelen kan je ook wat basisdingen over elkaar te weten komen, als dit nog niet het geval was ervoor. Bijvoorbeeld als jullie elkaar slechts oppervlakkig kenden, maar nu elkaar beter willen leren kennen.

Een dame moet namelijk enkele basisdingen over jou weten. Anders is de kans groot dat zij – hoewel ze vaak akkoord is met de date – uiteindelijk toch niet komt opdagen. Wat zij over jou moet weten is:

 • Je voornaam en familienaam
 • Waar je woont
 • Hoe oud je bent
 • Wat je beroep of je studie is
 • Hoe je beste vriend heet
 • Of je broers en zussen hebt

Deze ogenschijnlijk onbelangrijke factuele info zorgt er wel voor dat de dame jou beter vertrouwt. De kans is dan veel groter dat ze op date komt. Want ja, seksuele spanning opbouwen is cruciaal, maar ook comfort en vertrouwen zijn dat. Anders kan je echt moeilijk een date regelen.

Wat zeg je?

Je hebt waarschijnlijk geleerd dat je best een meisje ‘uitvraagt’ om te daten, of je hebt het in een liedje gehoord. Dat kan werken, maar beter is om niet te vragen of de date er wel komt. Het is beter om er van uit te gaan dat de date er komt. Geen expliciete toestemming vragen dus. Toch een groot verschil! Er is minder kans dat ze de date afwijst.

Ik besef dat wat ik zeg allemaal niet politiek correct is, maar daar moet je afstand van nemen. In de natuur bestaat er geen politieke correctheid, en we blijven ver binnen de grenzen van het wettelijke natuurlijk. Ik wil jou niet leren hoe je politiek correct moet zijn, maar wel hoe je een dame in je bed kan krijgen en meer! Let wel: je moet een dame altijd goed behandelen en de leiding nemen is in dit geval een vrouw goed behandelen! Dat wil ze namelijk van een man.

Eén ding is zeker: ik was vroeger nog liever dan de liefste jongen, en ik had zero pussy… Triest. Wat blij dat ik dit heb kunnen veranderen. Ik kan je verzekeren: het duurde jaren, maar het is me gelukt!

Net zoals ik dus eerder aangaf: als jij van bij het begin seksueel was, het comfort en ook de spanning hebt opgebouwd, als je niet de lieve vriend was van bij het begin, dan komt het voorstel tot date als een logisch gevolg.

Check het verschil tussen deze manier van een dame op date te krijgen:

A: “Wil je dan alstublieft met mij iets gaan drinken zaterdag?”

B: “Ik wil je graag zien. Zaterdagavond of maandagavond, 20.30 uur bij Jazzcafé. Lukt dit voor jou?”

A: Je hebt geen vertrouwen in jezelf en je smeekt bijna dat ze op de date komt.

B: Je hebt al voor jezelf uitgemaakt dat de date er komt. Je hebt de leiding genomen en als het ware de keuze voor haar al gemaakt. Dit is mannelijk gedrag. Jij weet wat je doet en de date komt als vanzelf. Je geeft haar 2 mogelijkheden zodat ze er één kan van kiezen. Zegt ze dat geen van beide mogelijkheden lukt, én ze doet geen tegenvoorstel, dan heeft ze waarschijnlijk geen interesse en volgt er toch een afwijzing. Maar dan weet je dit tenminste.

Die kans op afwijzing is in het tweede geval wel VELE malen kleiner dan in het eerste. Als je wat ervoor komt goed deed.

Samenvattend kan je zeggen dat je best van bij het begin je seksuele interesse duidelijk maakt. Dit kan vaak non-verbaal. Daarom hoef je de date nog niet meteen te regelen. Laat gerust wat tijd tussen om comfort te bieden, spanning op te bouwen, en elkaars leven te leren kennen. Na een paar dagen regel je de date als een logisch gevolg van het voorgaande.

Approach – Date – Sleep – Repeat 😉

Succes alvast.

Michaël, aantrekkingscoach

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *