Hoe uit de friendzone te blijven?

Er bestaan op het internet veel grappige filmpjes over de friendzone. Maar eigenlijk is de friendzone een heel serieus thema. Als je de friendzone niet herkent dan raak je er in verstrikt voor je ’t goed en wel beseft. Het overkwam me vroeger steeds. Vrouwen hadden me graag, vonden me sympathiek, ik werd een goede vriend, maar niks meer… Je kent het zelf ook wel. Je werd net gefriendzoned. Echter, als jij dit artikel leest betekent dit dat je eigenlijk liever niet de vriend wordt van die knappe dame, maar wel HET vriendje, of de lover, of nog beter haar seksuele fantasie. Dat begrijp ik toch goed, of niet? Hoe blijf je dus uit de friendzone?

Ik kan je geruststellen: het is helemaal niet moeilijk! In dit artikel leer je…

 • Enkele concrete tips om van bij de eerste ontmoeting met een vrouw meteen de toon zetten
 • Hoe kinderlijk eenvoudig je uit de friendzone blijft als je dat toch niet wenst
 • Welke de gevolgen zijn van nooit meer in de friendzone te belanden

Gedraag je van bij het begin NIET als ‘friend’

Mannen plaatsen zichzelf meestal in de friendzone door zich als een gewone vriend te gedragen. Zij winnen het vertrouwen van een dame, bieden een luisterend oor, staan klaar bij problemen, helpen waar ze kunnen, … Kortom, zij zijn een soort van 24/7 therapeut waarbij een vrouw gratis terecht kan.

uit de friendzone vrouw

Dat is allemaal goed en wel, maar zo dood je de aantrekkingskracht in plaats van dat je ze opwekt. Sommige vrouwen zullen deze ‘friends’ zelfs als slaafje gebruiken.

Gedraag je dus van bij de eerste ontmoeting met die sexy dame niet als een vriend, maar als een seksuele man. Ik geef je meteen al enkele praktische voor die eerste ontmoeting op straat, in de bar, op school, via het werk, via vrienden, op de sportclub,…:

 • Schud haar de hand: zorg voor een stevige handdruk en houd de handdruk 1 à 2 seconden langer vast dan dat je gewoon bent. Dit kan best awkward zijn in het begin, maar oefenen is de boodschap! Zeg ondertussen: “Mijn naam is …”, “Ik ben…”. Er is meteen een fysieke aanraking die voor een onbewuste band zorgt.
 • Kijk haar goed in de ogen en zorg voor seksueel opgeladen oogcontact (essentieel: hierover een uitgebreid en gratis artikel beschikbaar via contact).
 • Hou het oogcontact vast tot zij eerst wegkijkt. Dit kan eveneens oefening vergen.
 • Toon een subtiele lach op je gezicht, een lach die wel vriendelijk en warm is maar ook een beetje stout en ondeugend. Vrouwen houden van die speelsheid.
 • Wees niet verlegen: spreek luid, traag en duidelijk. Articuleer goed, overdrijf desnoods. Als je een topdame ontmoet spreek je meestal sneller dan je denkt.
 • Flirt erop los, wees niet te serieus en geef haar een goed gevoel.
 • Gebruik humor, lach samen.

Tijdens die eerste seconden in de interactie wordt voor een dame reeds enorm veel duidelijk. Als je deze simpele tips enkele keren inoefent (dit gaat niet vanzelf, je moet oefenen maar je leert het snel), dan zal jouw eerste indruk voortaan er één zijn van een seksuele man. Een échte man die seksuele interesse durft tonen in haar. Niet met woorden, maar met al de rest.

Vrouwen zijn er heel sterk in om deze signalen op te pikken. Je hebt niks verwoord, maar toch is alles duidelijk. Er is een sub-communicatie, communicatie op een dieper niveau, van instincten. Er is seksuele spanning tussen jullie.

uit de friendzone door spanning creatie

Als die seksuele spanning er is bij de eerste ontmoeting, zal de vrouw he-le-maal niet geneigd zijn om jou in de friendzone te plaatsen. Onmogelijk! Jij blijft uit de friendzone!

Uit de friendzone blijven? Enkele verdere stappen

Het is dus slim om bij de eerste ontmoeting van een mooi meisje waarvoor je seksuele interesse hebt deze interesse ook meteen te tonen. Je moet dit durven, wees niet angstig, kom uit voor je instincten. Een vrouw ziet dit ook als compliment.

Waarom gaat zij immers shoppen en spendeert zij een fortuin aan kledij en make-up? Inderdaad, om er goed uit te zien en zodat mannen haar aantrekkelijk zouden vinden. Als je van bij de eerste indruk je als een seksuele man hebt gepresenteerd: goed gedaan.

Hoe blijf je nu ook bij de volgende interacties met die klassedame uit de friendzone? Bestaat het gevaar niet om toch weer die goede vriend te worden? Jawel, maar dit is makkelijk te vermijden. Opnieuw enkele heel praktische tips bovenop de vorige:

 • Zorg dat je steeds seksueel opgeladen bent
 • Als er een moment is waarbij enkel jullie 2 aanwezig zijn: verklein de fysieke afstand, spreek wat dichter bij elkaar. Frisse adem is wel een must!
 • Laat je ogen afglijden naar haar mond. Kijk af en toe naar haar lekkere, kusbare lippen en dan weer terug naar haar ogen. Zo creëer je nog meer seksuele spanning en je maakt het nu erg duidelijk dat je haar wil kussen. Je hoeft dit nog niet te doen.
 • Als je een tijdje samen hebt geflirt en ze geeft jou signalen terug: regel de date of kus haar meteen!

Je ziet: het vergt eenvoudigweg een durf om authentiek mannelijk en seksueel te zijn om uit de friendzone te blijven. Niet lastig toch? Gewoon uitkomen voor je gevoelens, gewoon durven en doen! Niet verbaal, maar non-verbaal. Een vrouw pikt dit heel goed op!

Ik blijf uit de friendzone: gevolgen

Het gevolg zal simpelweg zijn dat minder vrouwen jou GRAAG zullen HEBBEN, maar veel meer vrouwen je zullen WILLEN. En dat wil jij toch net, of niet?

uit de friendzone mooie vrouw

Je wil toch niet die lieve vriend blijven en toekijken hoe al die andere mannen knappe babes alle hoeken van de kamer laten zien? Meestal mannen die vrouwen vééééél minder goed behandelen dan jij. Blijf vrouwen goed behandelen, maar voeg seksuele spanning en onbeschikbaarheid toe. Wees niet het slaafje dat altijd klaarstaat, maar kom op voor je eigen wil.

Let wel: het is oké en heel positief om gewoon vrouwen als vriendin te hebben in je leven. Maar dat zijn dan niet de vrouwen waartoe je bent aangetrokken. Bij hen is het natuurlijk wel oké om gewoon de vriendschapsband, de niet-seksuele band, te behouden. Het gaat ons in dit artikel om de vrouwen die jij wil veroveren.

Neem dus wat meer risico. Ja, je zal een keertje of 2, of 3 meer afgewezen worden, je zal wel eens een vrouw tegenkomen die jou een eikel vindt, die jouw date weigert, die zich wegdraait bij de kus, enz. Laat je hier asjeblieft niet door van de wijs brengen. Dat overkomt iedereen nou eenmaal.

Zelfs al wijst ze je af: dan nog heeft ze meer respect voor je dan die lieve vriend die nooit uitkomt voor zijn seksualiteit. Ik kan het weten, ik was jaren aan een stuk deze persoon. Tot ik seksueel werd en zag dat ook ik knappe vrouwen kon aantrekken. Het leek wel een mirakel, maar eigenlijk is het logica.

Als jij dus zoals ik je seksualiteit durft laten merken en daarbij ook steeds de grenzen van de dame respecteert (nee is uiteindelijk nee, je mag nooit blijven forceren of blijven pushen), zal zij je durf en mannelijkheid respecteren en appreciëren.

Geloof mij, als je de vrij eenvoudige stappen opvolgt om uit de friendzone te blijven, dan zal je geen 5 keer moeten proberen om succes te hebben, om te oogsten, om de vruchten te plukken van je transformatie, van je oefenen.

Wil je meer info, vooral over hoe jij je als een batterij seksueel kan opladen en zo als vanzelf uit de friendzone blijft? Ik heb hierover een essentieel artikel geschreven, waar ikzelf ongelofelijk trots op ben. Je kan het volledig gratis bemachtigen via contact. Je kan dan snel tot keiharde resultaten komen. Ik wens het je zeker toe.

Veel succes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *