Hoe vlot kennismaken met vrouwen?

De meeste mannen dromen ervan om hun ideale vrouw in bed te krijgen. Dit hoeft niet bij een droom te blijven. Geloof erin, volg mijn site verder op en je zal zien dat het ook voor jou mogelijk is! Knappe dames veroveren gaat wel niet vanzelf. In dit artikel beklemtoon ik de allereerste stap in het veroveringsproces: het kennismaken met vrouwen. Het spreekt voor zich: als het kennismaken niet gebeurt, dan komt van al het lekkers erna ook niks in huis. In mijn ervaring  als coach is kennismaken met vrouwen daarom meestal de lastigste stap. In dit artikel leer ik jou:
• Dat je elke kans moet benutten om met mensen te kunnen kennismaken en hoe je dit concreet doet
• Dat een knappe dame ontmoeten kan op elk moment van de dag, op elke plaats
• Dat je een dame ‘direct’ kan aanspreken, of ‘situationeel’ en wat het verschil is
• Welke tijd of aantal kennismakingen je nodig hebt om een echte expert te worden in contacten leggen met klassedames.

Oefenen en blijven oefenen

Het belangrijkste aan leren kennismaken met mensen of dames specifiek is er gewoon aan te beginnen. De eerste stap is de laptop opbergen en je huis uitgaan (smartphone wel mee zodat je nummers kan scoren :p).

Als je erg veel last hebt van sociale angst of niet graag op iemand toestapt omwille van aanspreekangst, dan begin je best makkelijk. Ga bijvoorbeeld naar een drukke plek waar veel mensen passeren en vraag de weg naar vb. de dichtstbijzijnde Starbucks. Begin bij mannen, en daarna vrouwen die je niet aantrekkelijk vindt. Doe dit meer dan 20 keer, wees vriendelijk, excuseer je voor het storen, wees een heer en bedank de persoon die je helpt.
Mensen doen in een stad meestal hun stinkende best om je te helpen en vriendelijk te zijn, dus je zal bijna steeds conversaties hebben met een goed gevoel. Je weet nu: mensen aanspreken of kort kennismaken is niet scary. Integendeel, het is gewoon leuk!

kennismaken met vrouwen weg vragen
Als je comfortabel bent ga je naar de volgende stap: een erg knappe dame benaderen en hetzelfde: de weg vragen, bedanken en klaar! Ook deze stap tot vervelens toe herhalen zodat je hiermee comfortabel wordt. Als je dit achter de rug hebt dan zet je al goede stappen.

Als je erg comfortabel bent kan je er een assumptie (veronderstelling) aan toevoegen, zoals bijvoorbeeld in volgende minidialoog:[in Antwerpen, Meir]

JIJ: “Excuseer jongedame [pauze], sorry voor het storen, maar ik vroeg me af waar ik hier een Starbucks kan vinden, ik heb nu echt m’n koffie nodig of ik ga bibberen”.
KNAPPE DAME: “Oh niet lastig hoor, gewoon zo’n 300 m rechtdoor en dan zie je hem vanzelf aan de rechterzijde van het Centraal Station”.
JIJ: “Dank je wel. Oef eindelijk iemand gevonden die dit weet J. Je was al de derde aan wie ik ’t vroeg. Je accent komt me nochtans Nederlands voor.”
KNAPPE DAME: “Klopt, ik kom uit Tilburg, maar ik studeer hier al 6 maand dus ik ken wel de voornaamste plaatsen. Volgende zomer keer ik terug naar Nederland.”
JIJ: “Je lijkt me hier wel blij te zijn in Antwerpen”.
KNAPPE DAME: “Ja hoor, ik heb het hier uitstekend naar m’n zin en heel veel vrienden gemaakt. Ben jij dan van Antwerpen?”
[…]

Zo kan je via een simpele vraag naar de weg opbouwen naar echt kennismaken met vrouwen. Heb je de 2 assumpties ontdekt die ik gebruikte? “Je accent komt me nochtans Nederlands voor” en “je lijkt me hier wel blij te zijn in Antwerpen”. Heel belangrijk: Zonder een vraag te stellen (is te cliché) kan ik haar toch aan de praat krijgen en een gesprek voeren met deze dame.

Let wel: dit is een scenario dat vaak voorkomt, maar zeker niet altijd. Soms heeft een dame geen tijd en breekt zij het gesprek vroeg doch vriendelijk af. Als de dame echt ontspannen is en wilt kennismaken met jou dan stelt ze een vraag terug, net zoals in het voorbeeld. Als dit gebeurt dan mag er een lampje ‘YES’ branden in je hoofd: deze dame heeft minimale interesse in jou. Je moet het gesprek nu naar het volgende level brengen en erna vragen of ze zin heeft om mee te gaan naar de Starbucks.

Lees dus zeker mijn artikel over hoe een gesprek voeren met een dame over hoe je het van hier verder aanpakt.

Kennismaken met vrouwen 24/7

Ik heb goed nieuws voor je. Knappe dames veroveren is niet beperkt tot de nachtclubs of tot betalende datingsites (dit raad ik je echt af!). Kennismaken met vrouwen kan je overal en altijd. Als je naar de supermarkt gaat, in de wachtzaal bij de tandarts, met de studente naast jou in de klas, met die nieuwe collega op het werk, diegene die naast je fietst op de weg, een sexy dame op straat of op de trein,…

Eens je dit beseft zal je visie op vrouwen veroveren helemaal veranderen. Ten goede. Leer kennismaken overal en altijd en je zal elke keer beter en beter worden, zoals hierboven uitgelegd.
Naar de weg vragen zoals in het voorgaande was een voorbeeld van een situationele aanspreking. Je vraagt informatie, zonder dat je meteen duidelijk en eerlijk bent over je ware bedoelingen: kennismaken met deze dame en liefst iets meer. Je past dus de manier waarop je opent aan de situatie aan.

Een situationele aanspreking kan dus een beetje van alles zijn: een korte commentaar op iemand die struikelt over een steen, een opmerking over het lawaai in de straat, over de brandende zon, over de nieuwe supermarkt die net is geopend, over het nieuwe hemd dat je net hebt gekocht: 1001 dingen zijn mogelijk. Het principe is steeds hetzelfde: kennismaken en opbouwen naar een gesprek met eventuele nummeruitwisseling of instant date.

Eens je comfortabel bent met situationele aansprekingen raad ik je aan om te experimenteren met directe aansprekingen. Bij directe aansprekingen ga je wel meteen eerlijk zeggen wat je wil zeggen en wat je bedoelingen zijn. Je toont meteen je (seksuele) interesse in haar en je verwoordt meteen dat je gecharmeerd bent door iets van deze dame. Ikzelf ben nogal fan van de directe aanspreking. Dit is gedurfd en toont dat je ballen hebt: echte mannelijkheid dus.

kennismaken met vrouwen direct balls
Een voorbeeld:
JIJ: “Excuseer jongedame, sorry voor het storen [pauze en oogcontact], wij waren elkaar net gekruist en ik ben even teruggekeerd. Ik vind dat je echt een leuke uitstraling hebt. ‘k Wou je even ontmoeten J” [steeds met ontspannen glimlach]

Deze of een gelijkaardige opener heb ik meer dan 750 keer ingeoefend en hierover heb ik een gedetailleerd logboek bijgehouden. Hoeveel aansprekingen, hoeveel dates, hoeveel kussen, hoeveel seks, … Het is een grote stap om te durven aanspreken, maar heel bevrijdend eens je de stap zet.

500 aansprekingen zijn nodig om goed te worden in kennismaken met vrouwen, 1000 aansprekingen en je bent een expert. Want zeg nou zelf: wie gaat er nog echt zijn huis uit, de straat op om dames te ontmoeten? Heel weinig mensen. Meeste mensen stellen zich tevreden met internetdating, soms tegen betaling. Maar als jij dit WEL doet, WEL tijd en energie investeert in je eigen toekomst, WEL actie onderneemt, dan oefen jij WEL jouw sociale vaardigheden. En dan beloof ik jou dat al je harde werk uiteindelijk ook tot KEIHARDE resultaten zal leiden.

Lees jij enkel of dames veroveren of onderneem je ook daadwerkelijk actie? Ga dan vandaag nog of morgen je huis uit en begin aan je challenge: zo veel mogelijk kennismaken met vrouwen. Laat me iets weten hoe het gaat en ik volg je verder op.

Heel veel succes!

Michaël, aantrekkingscoach

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
​LOGBOEK NA 750 ​AANSPREKINGEN

​MEER WETEN OVER MIJN STATISTIEKEN? HOEVEEL NUMMERS, DATES KUSSEN EN ​HET ECHTE WERK?