Ik heb haar nummer, wat nu?

Proficiat, je bent erin geslaagd om het nummer te scoren van een knappe dame. Maar is alles dan al in kannen en kruiken en zal je met quasi zekerheid seks kunnen hebben met deze vrouw? Het antwoord is helaas neen.

De publieke opinie, de mainstream media en de filmindustrie maken je wijs dat het nummer scoren van een dame het ultieme doel is van de versierder. Eens dit is gebeurd maakt de man een vreugdedansje want er komt blijkbaar ineens seks in het verschiet.

Als je vaak nummers van knappe dames scoort, zoals ik in het verleden, en dus zelf hebt ondervonden wat de realiteit is, zie je pas in hoe belachelijk deze visie is. Je zal bij het verder lezen ontdekken…

 • Dat een nummer scoren van een dame eigenlijk niet zo moeilijk is
 • Dat een nummer scoren eigenlijk niet zo heel veel waarde heeft
 • Dat je beter niet focust op nummers verzamelen
 • Wat het beste moment is om haar te een sms te sturen
 • Op welke details je kan letten bij het sms-en
 • Dat je het belang van wat je zegt in een sms niet moet overschatten

Vrouwen geven vrij makkelijk hun nummer

Als je het geluk hebt van vrij en dus 1 op 1 met een vrouw te kunnen spreken, en je hebt een goed gesprek, dan is de kans groot dat je haar nummer kan scoren. Dit kan bijvoorbeeld door een ontmoeting op straat, in de winkel, na het werk. Zij hoeft immers niet bang te zijn dat iemand haar ‘makkelijk’ zal vinden. Enkel jullie weten ervan. In een sociale context waarbij de vriendengroep ‘meekijkt’ ligt dit anders.

Hoe durf ik dit te beweren hoor ik je denken?

nummer

Simpel, door uit mijn zetel te komen, uren en uren te investeren, actie te ondernemen, honderden vrouwen aan te spreken en massa’s nummers te scoren ontdek je wel bepaalde patronen. Bij mezelf, én bij vrienden die hetzelfde deden dan ik, niet één keer, niet honderd keer, maar meer dan duizend keer.

De waarde van een nummer

Maar wat zegt dat nu, een nummer? Ik zal eerlijk met je zijn: niet zo veel. Van alle nummers die je zal scoren waarbij je het meisje niet echt langer dan pakweg 15 minuten hebt ontmoet, moet je ongeveer de helft vergeten.

Je krijgt geen antwoord op je sms. Ondanks het feit dat ze haar nummer gaf had ze toch geen interesse, of heeft ze geen zin in een nieuwe relatie, of heeft ze toch een vriendje, of is ze nog niet over d’r ex, of heeft ze zelf issues…

Veel factoren en redenen, veelal waar jij geen vat op hebt. Waarbij het niet van jou afhangt.

Positiever: van de andere 50% (ongeveer) krijg je wel een antwoord. Maar ook hier zal de overgrote meerderheid van de contacten uitdoven. Je krijgt heel korte en nietszeggende antwoorden, of je hebt wel goede sms-gesprekken maar uiteindelijk wil ze om één of andere reden toch niet afspreken met je.

Het is dus in vergelijking maar een behoorlijk klein percentage van de nummers die je scoort, die je kan omzetten naar een date. Ik vind het wel belangrijk om jou dit duidelijk te maken. Het wordt zo een ‘game of numbers’, ook letterlijk.

Zelf werd ik vroeger ook al te vaak verleid door marketing tricks van sommige coaches, als “met deze sms krijg je haar zeker in bed”, of “met deze winnende formule doet zij haar slipje vanavond nog uit”. Na betaling krijg je dan één of andere magische en vereenvoudigde optelsom die toch niet werkt. Een ontgoocheling rijker, een paar tientallen euro’s armer.

In alle bescheidenheid: ikzelf weet uit ervaring heel goed wat realistisch is en wat niet. Er zijn geen magische formules. Het is hard werken, elke dag verbeteren en na verloop van tijd pluk je de vruchten. En het zijn lekkere vruchten! 😉

nummer knappe vrouw

Instant date

Beter dan zo hongerig te zijn naar een nummer is het om gewoon te proberen zoveel mogelijk tijd door te brengen met de dame op het moment ZELF. Maak van je eerste ontmoeting een eerste date, een instant date! Waarom uitstellen wat vandaag kan? Wees niet tevreden met gewoon een nummer scoren. Bouw in de plaats vertrouwen op, smeed een band. Dat doe je door een langer en dieper gesprek te hebben, een aanraking, … .

Verleng indien mogelijk je tijd met de dame, en liefst zo lang mogelijk. Daarna krijg je haar nummer en PAS DAN heeft dit nummer een grote waarde. Ik weet dat dit als beginner  een beetje lastig is, dat je in het begin beter gewoon nummers scoort. Zeker op straat bijvoorbeeld heb je soms nog teveel aanspreekangst om te gaan voor de instant date. Maar als gevorderde moet je hierop focussen. Zo breng je je vaardigheden én success ratio naar een volgende level.

Je hoeft geen professor te wezen om dit te snappen. Drie minuten kennismaken met een dame, of meer dan 1 uur: het maakt een enorm verschil uit. Je kansen stijgen naarmate je meer tijd kan doorbrengen met elkaar. Liefst op verschillende plaatsen. Zo creëer je een solide band. Meteen, bij de eerste ontmoeting.

Soms is dit praktisch niet mogelijk omdat de dame een dringende afspraak heeft, een heel drukke agenda, geen tijd… Geen probleem. Zeg gewoon dat je zelf ook gehaast bent, maar dat je trek hebt in een snelle koffie en vraag of ze jou wil vergezellen.

Koffie en nummer scoren

Zo weet zij ook dat het sowieso niet lang zal duren en zo hou je het laagdrempelig. Je ziet hoe ze reageert. Als zij een basis aan aantrekkingskracht voor je voelt, en je bent al een geoefende aanspreker (meer dan 200 aansprekingen vb.) dan is de kans groot dat zij instemt. Je kansen op een echte, volwaardige date worden zo vele malen groter!

Als er echt geen tijd is, dan moet je toch sowieso haar nummer altijd regelen. Als allerlaatste optie. Ook al weet je nu, na het lezen van dit artikel en de reality check die ik jou heb gegeven, dat je kansen op een date in dit geval niet supergroot zijn. Maar ook ik heb meermaals een date gehad met knappe dames die ik slechts heel vluchtig heb ontmoet. Dus het lukt je zeker ook wel eens als de omstandigheden gunstig zijn. Daarom toch ALTIJD nummer regelen.

Wanneer stuur ik de eerste sms?

Jij hebt haar nummer gescoord. Als man is het dus jouw taak om het contact via sms te initiëren. Je kan dit doen een paar uur nadat je haar hebt ontmoet, maar ik zou je aanraden te wachten tot de volgende dag. Zo creëer je een beetje anticipatie bij de dame: zal hij wel sturen, hij heeft me nog steeds niet gestuurd, misschien vond hij me toch niet zo leuk, …

Wanneer jij vrijwel meteen een sms stuurt na de ontmoeting komt dit een beetje té enthousiast, té wanhopig over. Hou er rekening mee dat ook de vrouw voor jou nog niet zo veel waarde heeft. Jullie hebben kennis gemaakt, maar nog niet gekust, seks gehad, diepgaande gesprekken gevoerd ;-). Wacht dus ongeveer 16-24 uur.

Het kan zijn dat zij niet meteen terugstuurt. Wacht gewoon af, soms kan dit een dag duren. Stuur zeker GEEN tweede bericht. De vrouw test je misschien reeds of jij niet één of andere freak bent die haar zal stalken met sms-en. Want vele vrouwen hebben dit al meegemaakt en dit is zeker niet leuk voor hen.

Wat stuur ik haar?

nummer en 1e bericht zenden

Op zich vind ik het niet zo belangrijk wat je stuurt. Wat telt was de interactie zelf. Door een sms zal ze jou niet liever of minder graag hebben. Zij denkt bij jou gewoon aan het gevoel dat jij haar hebt gegeven tijdens de ontmoeting zelf. Als dat goed zit, hoef je niet te veel na te denken over wat of hoe te sms-en.

Kleine tips bij het sms-en:

 • Stuur geen te lange sms-en.
 • Zorg dat de lengte van jouw sms-en niet langer is dan de hare
 • Gebruik wel smileys, maar niet de hele tijd van die overenthousiaste zodat het stoort
 • Stel niet de hele tijd vragen, maar werk met assumpties
 • Zorg dat jij niet de enige bent die vragen stelt en meer wil weten
 • Koppel terug naar jullie ontmoeting

Een voorbeeld-sms:

Hey Julie, was leuk je zo spontaan te kunnen ontmoeten tijdens je appelmaaltijd. Ben je altijd zo gezond of deed je dit speciaal voor mij? :p [je naam]

In dit geval was de dame een appel aan het eten. Met deze sms verwijs je kort en op een luchtige manier naar je ontmoeting, met een vraagje erbij. Een vraag hoeft zelfs niet.

Nu kan je rustig afwachten en zien hoe ze reageert. Fun, toch?

Wanneer regel ik de date?

Je kan niet meteen al na 2 sms-jes een chick uit vragen. Laat er gerust een paar dagen over gaan en blijf op een luchtige manier in contact. Na een paar dagen kan je dan vragen wanneer ze vrij heeft, en de date trachten te regelen.

Er zijn wel een paar basisdingen die een vrouw van je wil weten vooraleer zij op date met jou verschijnt. Want wie zegt dat jij niet weggelopen bent uit één of andere horrorfilm, of dat jij één of andere weirdo blijkt te zijn met ingebeelde vriendjes :).

Zorg dat zij enkele basisdingen over jou weet VOOR jij haar uitvraagt. Je naam, je leeftijd, je beroep, woonplaats, broers of zussen, gemeenschappelijke vrienden, … Zorg dat zij weet dat jij “sociaal bewijs” hebt. Dat je een normale gast bent die toevallig seksuele interesse heeft in haar en dat ook vrijuit toont. Zo hoort het ook! Dan kunnen jullie beide met goed gemoed op de eerste date verschijnen!

Veel info alweer vandaag. In al mijn passie kan ik soms niet meer stoppen met schrijven :p. Ik hoop dat je ook dit artikel naar waarde schat en ermee aan de slag gaat.

Wil jij écht succes met vrouwen? Lees je enkel over vrouwen veroveren of wil je dit ook zelf bereiken? Laat dan je emailadres achter via contact en geef aan waar je nog mee worstelt bij het aantrekken van vrouwen. Ik denk dat ik jou kan helpen.

Ik wens je sowieso veel succes bij alles wat je onderneemt.

1 reactie op “Ik heb haar nummer, wat nu?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *