De indirecte of directe aanpak bij vrouwen veroveren?

Hoe plaats jij jezelf op de radar van een knappe dame waartoe je erg bent aangetrokken? Het is een vraag waar wel meer mannen mee rondlopen. Moet je als eerste stap proberen vrienden worden met de dame en daarna langzaam maar zeker haar verleiden? Of eerder het tegenovergestelde, nl. de directe aanpak? Is de voorzichtige aanpak eigenlijk wel de juiste om een vrouw in bed te krijgen, want daar gaat het toch om? In wat volgt krijg je hierop zoals altijd een duidelijk antwoord. Je zal bij het verder lezen ontdekken …

 • Dat je beter niet de vriend wordt van een dame als je dat eigenlijk niet wil zijn.
 • Hoe jij je vanaf minuut 1 buiten de vriendcategorie plaatst.
 • Dat de voorzichtige, trage aanpak helemaal niet werkt.
 • Dat je wat meer risico moet durven nemen met vrouwen om sneller resultaat te hebben

Je wil haar? Gedraag je dan ook zo

Stel, je bent via een gemeenschappelijke vriend in contact gekomen met een single dame. Ze is helemaal je seksuele voorkeur: haar rondingen, borsten, benen, mooie stem, mooie lach en leuke stijl. Je wil haar echt. Je bent misschien zelfs wat onder de indruk van haar.

Mag je dat dan meteen tonen? Mag je tonen dat je eigenlijk liefst meteen alle stappen in het veroveringsproces zou willen overslaan en met haar de koffer induiken? Alsjeblieft: JA, TOON HET, zij het subtiel.

Je kent vast en zeker knappe vrouwen die in hun kennissenkring een vriend hebben die stapelgek op haar is. Hij is ook zeer vaak bij haar en staat altijd klaar voor haar. Hij is één van haar beste vrienden. Vrienden, inderdaad. Meer zal het nooit worden. Deze vriend doet alles voor haar, maar heeft nooit seksuele interesse getoond. Hij heeft zich steeds als een vriend gedragen en zo behandelt zij hem ook. Er is geen aantrekkingskracht.

Misschien heb jij al in deze situatie verkeerd. Wie weet herken jij je hierin. Ik herken het alvast wel. Toen ik op de universiteit was werd ik een paar keer verliefd op een meisje en telkens probeerde ik de vriend te worden. Ik was al blij dat ik bij haar kon zijn. Ik gedroeg me als die lieve vriend en zo zag ze me ook. Eigen schuld.

Je raadt al wat er dan kan gebeuren. Je gaat samen naar een feestje van de studentenvereniging waar een echte player haar vanuit het niets aanspreekt en haar een uur later kust. De volgende dagen mocht ik, de lieve vriend die altijd voor haar klaarstond, aanhoren hoe verliefd ze wel niet was op die nieuwe gast. Herken je dit? Doet pijn, niet? Althans, deed pijn.

Nu weet ik wel beter. En ik hoop ook dat jij mijn raad opvolgt in al mijn artikels op deze gratis, zodat je niet dezelfde fouten blijft maken. De fouten die ik dus ook heb gemaakt.

Directe aanpak: concrete voorbeelden

Jij moet dus WEL van bij het begin je seksuele interesse tonen. Dit is zeer mannelijk en zo heeft de natuur het gewild. Dit is de directe aanpak en levert zo veel meer rendement op. Let wel: je toont je seksuele interesse niet door de dame meteen te bespringen J. Hieronder enkele manieren om vanaf minuut 1, dus via de directe aanpak je rauwe seksuele interesse in haar te tonen.

Dit gebeurt allemaal op een subtiele wijze, zonder wanhopig of ‘needy’ over te komen:

 • Houd je oogcontact langer vast dan je gewend bent, tot zij wegkijkt
 • Laat je ogen eens afglijden naar haar lippen, ook al word je ‘betrapt’
 • Flirt met haar en ga het thema seks niet uit de weg
 • Durf haar aan te raken in de neutrale zone tussen schouder en hand
 • Geef haar 1 welgemeend complimentje, vb. over haar stijl, haar, schoenen…
 • Scoor haar nummer en regel de date

Zoals je merkt is dit niet de voorzichtige, trage aanpak. Je komt snel ter zake. Zonder dat je het in ’t begin verwoordt weet een vrouw snel dat jij haar aantrekkelijk vindt. Vrouwen zijn hier supersterk in. Zij hebben dit enorm snel door en dat is nét goed. Zo weet zij wat jij wil en beland je al zeker niet in de friendzone zoals vele andere kerels. Simpel, toch?

Je leest wel eens dat je een vrouw moet negeren en doen alsof je geen interesse hebt. Een soort James Bond-achtig gedoe. Dit kan soms wel werken, maar NIET in het begin. De realiteit zit anders in mekaar dan in een Bond film waar de Bond girl meteen als een blok lijkt te vallen voor 007. Hij moet geen inspanning doen. Dit gebeurt dus nooit.

Bij de eerste kennismaking MOET je jouw interesse kenbaar maken, zij het subtiel. Jij moet in het begin het ‘veroveringswerk’ voor je rekening nemen. Herlees dus bovenstaande tips over hoe subtiel maar duidelijk jij je interesse kan tonen. Alles gebeurt redelijk onder de radar. Met 1 gemeend complimentje overdrijf je niet, je oogcontact etc. doet de rest.

Een keer je waarde hebt opgebouwd, haar mee hebt genomen op date, haar gekust,… kan je wel wat afstand nemen om de aantrekkingskracht te vergroten. Dat is iets anders.

Directe aanpak = afwijzingen?

Ik hoor je al denken: door meer risico’s te nemen zoals haar nummer scoren en haar mee uit te vragen op date, zo word ik toch veel vaker afgewezen? Dat zal zeker zo zijn. Ik ga jou geen leugens vertellen. Je zal niet elke vrouw tot je kunnen aantrekken. Dat kan zelfs de knapste filmster niet. Die pretentie mag niemand hebben.

Je zal dus wel eens vaker afgewezen worden, dat klopt. Dat komt omdat je nu WEL actie onderneemt, WEL op de radar van chicks verschijnt. Als je niet afgewezen wordt zal je ook geen meiden in bed krijgen. Afwijzingen horen erbij: zo simpel is het.

Ik zeg je wel: naast de afwijzingen zal je directe aanpak al snel zijn vruchten afwerpen.  De volgende knappe babe zal WEL op date komen met jou. En dan wordt de mannelijke energie, de ballen die jij hebt getoond, beloond met een kus op die eerste date. Al het lekkers tussen de lakens volgt dan snel.

Neem dus wat meer risico. Zo weet je snel waar je aan toe bent. Dit heeft 2 belangrijke voordelen:

 • Je verliest geen onnodige tijd / gevoelens / geld aan een dame die toch niet zal aangetrokken zijn jou.
 • Je brengt tijd door met dames die wel hun nummer geven, wel mee op date gaan, wel met jou kussen en veel verder.

“High risk, high rewards” dus!

Directe aanpak kan je aanleren

Deze directe aanpak zal je misschien niet van de ene dag op de andere kunnen aanleren, alhoewel. Maar ik kan je verzekeren: als je dit met elke nieuwe dame in je leven inoefent, dan went dit heel snel. Ik ben het levende bewijs ervan.

Wil je meer info over hoe je de directe aanpak kan aanleren met vrouwen? Hoe je deze van nature kan toepassen op elke vrouw die jij aantrekkelijk vindt? Ik heb een ongelofelijke tip voor je om dit te realiseren binnen de 10 dagen. Laat een berichtje achter via contact en je ontvangt deze tip vandaag nog in je mailbox.

Verander je houding met vrouwen dus vandaag en maak gebruik van de directe aanpak.

In elk geval van harte succes gewenst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *