vrouw uitgestapt na staren naar vrouwen

Mag je staren naar vrouwen?

Ik zie het vaak: een knappe sexy dame stapt door de gang van het station. Wat gebeurt er? Een heleboel mannen kijken haar aan en kijken haar hongerig na. Ze kijken haar aan, zij tonen hun bewondering voor haar schoonheid, stijl, sex appeal,… . Maar vanaf wanneer wordt kijken staren? En is het wel oké om te staren naar vrouwen? Verover je hiermee vrouwen? Bereik je hier iets mee? In wat volgt lees je het antwoord. Je zal leren …

  • dat vrouwen als de dood zijn voor starende mannen
  • hoe je staren heel eenvoudig kan vermijden zonder je kansen te verprutsen
  • op welke manier jij jezelf kan motiveren om elke keer tot de actie over te gaan en zo je kansen enorm te vergroten!

Wanneer wordt staren naar vrouwen creepy?

Zonet gaf ik het voorbeeld van starende mannen in het station. Op zich is dit nog niet echt storend voor de dame. De meeste dames zullen de aandacht die ze hiermee krijgen zeker appreciëren, ook al zullen zij dit niet altijd toegeven. Een voorbijgaande blik van bewondering zullen de meeste dames zeker smaken.

Het wordt wel anders wanneer een dame in de koffiebar, in de club, in de trein,… herhaalde malen wordt aangekeken. Hierdoor kan zij zich geïntimideerd voelen. De trein is een typische plaats waar veel wordt gestaard naar vrouwen.

staren naar vrouwen in de trein

Hier moet je dus voorzichtig mee zijn als je haar wil veroveren. Een vrouw zal zich nooit op haar gemak voelen bij een figuur die haar steeds enkel maar aanstaart.

In alles wat ik op de site schrijf benadruk ik dat jij als man je seksuele interesse moet tonen, vb. door oogcontact. Het is dus goed een keer recht in de ogen van die knappe dame te kijken, deze blik ook vast te houden tot zij eerst wegkijkt. Je kan dit desnoods 1 keer herhalen met een kleine glimlach erbij. Soms – als je geluk hebt – flirt de dame graag zelf mee en glimlacht ze eerst naar jou of tegelijk met jou. Dan moet je toch – na een vrije korte tijd en afhankelijk van de situatie – stoppen met staren en tot de actie overgaan.

Staren naar vrouwen vermijden

Hoe staren vermijden? Deze vraag valt heel simpel te beantwoorden. Na 2 keer de vrouw te hebben aangekeken, ga je er gewoon op af. Je spreekt haar aan en start een beleefd gesprek. Zo vermijd je op een eenvoudige manier om te blijven staren naar vrouwen.

Ik besef het zelf ook: niet elke sociale context is geschikt om meteen tot de actie over te gaan en de vrouw te gaan aanspreken. Wacht gewoon je moment af.

  • In de trein bijvoorbeeld kan je gewoon wachten tot jullie zijn uitgestapt en je kan haar in de gang of aan het perron aanspreken. Zo vermijd je de awkwardness van een stille treinwagon waar iedereen meeluistert.
  • In de club / in de bar kan je wachten tot zij eens alleen is aan de bar of naar het toilet moet, of voor zij de bar verlaat. Als zij al eens naar jou heeft geglimlacht dan volstaat een ultrakorte aanspreking volstaat zelfs: “Hey, ik ben Gilles, wie ben jij?” en je bent vertrokken. Alweer staar je niet maar onderneem je actie: perfect!

De aanspreking

Als ik niet als één of andere creep wil gezien worden die alleen maar wil staren naar vrouwen, moet ik dus mijn moed bijeenrapen en vol risico gaan voor de aanspreking. Hoe doe ik dit? Het antwoord is weer verrassend simpel: wees gewoon eerlijk.

Ik hou van simpel en rechtdoor als het aankomt op vrouwen aantrekken: je zegt gewoon eerlijk waarom je d’r aanspreekt. Een voorbeeld van een aanspreking zou de volgende kunnen zijn:

(In het station)

vrouw uitgestapt na staren naar vrouwen
Photo by Junior Moran

“Excuseer mevrouw, sorry voor het storen. (pauze, lach). We waren daarnet samen op de trein en … ik vond gewoon dat je een erg leuke uitstraling hebt. Ik wou je even kort ontmoeten. Anders zou ik heel de dag spijt hebbenJ. Mijn naam is Ben.”)

Je hebt het ijs gebroken, je bent heel eerlijk geweest en je hebt vermeden om te staren. Volgens mij heb je het perfect gedaan en je onderscheiden van tienduizenden andere mannen die enkel staren naar vrouwen.

Mij gaf het altijd een kick als andere mannen een vrouw aanstaarden maar ik de enige was die er ook echt durfde op af te stappen. Soms stonden die mannen er zelf op te kijken en wisten zij niet wat hen overkwam. Ook al werd ik dan eventueel afgewezen: het was kicken!

Ik besef het, deze aanpak is vol risico en je moet deze aansprekingen enkele tientallen, of zelfs honderden keren inoefenen vooraleer je er comfortabel mee wordt. Je zal weliswaar meer afgewezen worden doordat je meer risico neemt en durft actie ondernemen. Maar 1 ding is zeker: je succes ratio, je rendement zal uiteindelijk vele malen hoger zijn dan dat van de staarder. Laat die ballen van je dus maar lekker groeien J.

Staren naar vrouwen vermijd je dus doodeenvoudig: door gewoon in het onbekende te springen, door sneller actie te ondernemen. Ook al lijkt dit risicovol, er kan je echt niks levensgevaarlijk overkomen.

Actie is in dit geval de beste optie.

man springt neemt actie
Photo by Kid Circus

Wees niet de creepy staarder. Zo bestaan al duizenden mannen. Niet alleen geeft de staarder de vrouw een naar of onveilig gevoel, hij zal haar ook nooit veroveren.

Kort samengevat: de staarder zal enkel fantaseren over hoe hij haar slipje uitdoet, jij zal ECHT haar slipje uitdoen en al de rest wat erbij hoort J.

Ik hoop dat jij niet enkel ‘staart’ naar dingen over versieren online, of alleen maar leest over vrouwen versieren. Ik hoop dat je aan de slag gaat en actie onderneemt. Als jij zo iemand bent, scroll dan naar beneden. Een stappenplan om binnen enkele maanden te stoppen met te staren naar lekkere babes, maar deze ook effectief aan te spreken. Altijd. Bij elke gelegenheid. Zodat je geen kansen meer mist. Dat valt te leren en ook jij kan dat!

Succes!

Michaël, aantrekkingscoach

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *