Moet je een bad boy zijn om vrouwen aan te trekken?

Sommige mensen in je omgeving zullen je soms de raad geven om een soort ‘klootzakje’ te worden, of een bad boy. Een bad boy is meestal iemand die niet echt geeft om de gevoelens van een vrouw en zich ook van het leven in het algemeen weinig aantrekt. En vrouwen zouden zich blijkbaar sneller aangetrokken voelen tot deze bad boys. Maar is dit wel zo? En moet je een bad boy worden om vrouwen aan te trekken? Bij het verder lezen zal je ontdekken…

  • of je zomaar een bad boy kunt worden als je dat niet van nature bent
  • dat het zeker oké is om meestal gewoon vriendelijk en respectvol te zijn met een vrouw
  • hoe je voorspelbaarheid moet mijden als de pest!
  • dat je moet durven tonen dat jij zin hebt in seks met haar

Vrouwen en hun sterke radars

Als jij een welopgevoede jongen of man bent dan zal het niet meevallen om ineens het gedrag van een bad boy te gaan kopiëren. Je zal gedrag moeten stellen dat met je innerlijke kern zal vechten, vb. je kledij ineens aanpassen, onvriendelijk en kort reageren tegen een vrouw, sociaal minder aanvaard of zelfs illegaal gedrag tonen, … .

Bad boy type

Ten eerste zal dit voor je directe omgeving heel raar overkomen en ten tweede zijn de meeste vrouwen zijn heel slim. Ook al ontmoet je ze voor de eerste keer: zij zullen aanvoelen dat jij niet congruent bent, dat jij je anders voordoet dan dat je werkelijk bent. Vrouwen ruiken zulke dingen vanop kilometers afstand.

Ik zal het niet ontkennen: sommige vrouwen zien echte bad boys wel als een uitdaging en worden ertoe aangetrokken. Veel meer dan tot bijvoorbeeld een ‘nice guy’, die altijd lief is en klaarstaat voor hen. De bad boy is niet steeds beschikbaar, is avontuurlijk, vormt een uitdaging en zij moet een beetje haar best doen om in zijn vizier te komen. Dat vinden vele vrouwen best leuk.

Alleen blijkt de bad boy later niet echt geschikt om een langere, succesvolle relatie op te bouwen. Klassedames zullen dit ook zelf snel beseffen en verder geen tijd verspelen met deze categorie van mannen.

Je voordoen als een bad boy als je dat helemaal niet bent zal dus nooit tot succes leiden. Laat je niet gek maken en doe je niet anders voor dan je werkelijk bent.

Onvoorspelbaarheid en onbeschikbaarheid inbouwen

Het is dus niet goed om je persoonlijkheid helemaal om te gooien en een rol te gaan spelen. Wees dus de grootste tijd dat je doorbrengt met die knappe babe gewoon een gentleman. Straal klasse uit, wees mannelijk en relaxed, eerlijk en voel je comfortabel met jezelf. Zorg dat je jezelf amuseert en zit niet te veel in met ervoor te zorgen dat ook alles leuk vindt.

Wat we wel kunnen doen is een paar eigenschappen van de bad boy introduceren: onvoorspelbaarheid en onbeschikbaarheid. We weten van de nice guy dat hij steeds klaarstaat voor zijn droommeisje. Als hij een sms krijgt stuurt hij meteen terug, als zij een taxi nodig heeft staat hij meteen klaar, als haar eindwerk moet nagelezen worden zal hij blij zijn om te helpen… Zonder dat hij hierdoor bij haar enige aantrekkingskracht opwekt! Dit is het lot van de ‘nice guy’. Hij stelt zich op als beste vriend en blijft dit ook. De weg terug is lastig of onmogelijk.

nice guy tegenover bad boy

Wat jij dus kan doen met een nieuwe vrouw die je leert kennen is eens NIET meteen lange berichtjes terugsturen, eens NIET meteen alles laten vallen om mevrouw te vergezellen om schoenen te kopen, eens wachten tot ZIJ jou zelf contacteert, eens afspreken met een ANDER meisje, enz. Soms moet je een vrouw echt laten voelen dat jij geen dweil bent waarmee zij kan doen wat ze wil. Zij wil een echte man.

En als je merkt dat zij van jou profiteert – en vele mannen die verliefd zijn, zijn te blind om dit te beseffen – dan kan je ook eens iets korter reageren, dan zet je haar eens op haar plaats. Je bent nog steeds je vriendelijke zelf, maar je hebt je grenzen nu wel mooi afgebakend. Je bent dus geen bad boy, maar je komt tenminste op voor jezelf! Zo bouw je stilaan aantrekkingskracht op. Dit is wat ik noem een good boy!

Wees seksueel

Ik weet het. Ik val in herhaling. In vele van mijn artikels schrijf ik over het belang van het niet verbergen van seksuele intentie. Ik kan dit dan ook niet genoeg benadrukken… Een bad boy bulkt van de seksuele intentie, en het maakt hem meestal niet zoveel uit aan welke vrouw hij ze nu toont. Hij wil gewoon seks, en zal dit ook krijgen. Hij weet dat hij dit zal krijgen. Door zijn mannelijk en dominant gedrag is hij gewend aan deze aandacht.

De ‘nice guy’ daarentegen stelt zich van bij het begin op als vriend, probeert via omwegen en manipulatie zijn vrouw te pleasen, en verbergt het feit dat hij seks met haar wil zo lang mogelijk. Hij fantaseert enkel maar verder heeft hij de ballen niet om in het echt zijn seksualiteit (niet met woorden) te communiceren naar haar.

Naast de onvoorspelbaarheid zullen we dus ook de seksuele intentie van onze bad boy in onze interacties met vrouwen tonen. Seksuele intentie bouw je in door bijvoorbeeld het thema seks ter sprake te brengen of door seksueel oogcontact te maken, door naar een vrouw te kijken zoals je je echt voelt. Inderdaad, als je op dat moment zin hebt om haar mee naar bed te sleuren, en liefst zo snel mogelijk, dan kan je dit duidelijk maken door oogcontact. Een vrouw pikt dit heel goed op, zonder dat er een woord wordt gezegd. Je onderscheidt je meteen van de nice guy, en je bent toch jezelf geweest. Je échte seksuele zelf!

Word dus niet de bad boy als je dit niet bent, maar wees zeker niet de nice guy. Dit vermijd je vrij makkelijk door onvoorspelbaarheid, onbeschikbaarheid en het tonen van rauwe seksuele intentie aan dat meisje van je dromen!

Wil jij weten hoe ikzelf vroeger als nice guy toch een meisje zot verliefd op mij heb gemaakt? Zonder het te beseffen gedroeg ik me toen op sommige vlakken als een bad boy. Als ik nu terugkijk snap ik wel waarom dit gebeurde. Wil je weten hoe ik dit heb gedaan?

Laat dan een klein bericht achter via de contactpagina en ik stuur je mijn casus meteen op.

Veel succes bij het veroveren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *