Over mij

Mijn naam is Michaël en ik ben de oprichter van deze blogsite. Over het hoe en waarom geef ik hieronder met plezier een woordje uitleg.

Hoe het voor mij allemaal begon

Je kent het vast wel: “7 eenvoudige tips om vrouwen te versieren”, “5 stappen om snel je droomvrouw te vinden”, en zo kan ik nog een tijdje doorgaan. Het internet staat vol van schijnbaar makkelijke manieren om je liefdes- of seksleven opnieuw op de rails te krijgen of de extra boost te geven die het verdient.

Dit is niet noodzakelijk slecht. Als het iemand kan aanzetten om zo de juiste stimulans te krijgen tot zelfverbetering, dan is dit al een goede zaak. Ooit, in 2009, was ikzelf die persoon. Ook ik heb betaald om toch maar die 5 stappen te kennen zodat mijn droomvrouw opeens, als Cleopatra, voor mijn neus zou opdoemen ;-). Dit gebeurde helaas niet.

Jarenlang studeren en experimenteren met datingadvies

Begrijp me dus niet verkeerd. Sinds 2009 heb ik zowat alle bekende – en vooral – internationale coaches gevolgd en ook een niet gering aantal programma’s / boeken / ebooks aangekocht en volop ermee geëxperimenteerd. Ik heb geen enkele spijt en ben elke coach dankbaar. Hoewel ik nu al meer dan een jaar een vaste vriendin heb, leer ikzelf ook nog steeds graag elke dag bij. Ik heb er lange tijd heel veel vrije tijd ingestoken om voor mezelf te kunnen ervaren wat echt kan helpen om een vrouw aan te trekken en wat niet.

Overvloed aan regeltjes instuderen werkt verstikkend

De eerder vermelde titels zijn dus misleidend. Michael Jordan zei het al eens: “Nothing of value comes without being earned”. Wat in het leven van grote waarde is – zoals de juiste vrouwen aantrekken – komt meestal niet zomaar in je schoot geworpen. Dit komt pas na durf, hard werken, vallen en opstaan. De vereenvoudigde voorstelling “5 stappen om…” blijkt na enkele verdere muisklikken vaak een kluwen aan regeltjes en richtlijnen te zijn. Zo mag je bijvoorbeeld niet te vriendelijk zijn (een ‘nice guy’) tegen de vrouw of mag je de vrouw al zeker niet te veel complimentjes geven of je wordt meteen de beste vriend (‘friendzoned’). Reeds één foutje op al deze regels zou al voldoende zijn om de aantrekkingskracht te doden (‘instant attraction killers’). Zo werkt het gelukkig niet.

Mannelijkheid en authenticiteit zijn aantrekkelijk

Het is best oké om een heer te zijn tegen een vrouw of om af en toe eens een complimentje te geven of een vriendelijk gebaar te stellen, als dit ook echt gemeend is. Alles hangt af van de manier waarop dit gebeurt en hoe oprecht je dit aanpakt, welke non-verbale communicatie je gebruikt, hoe je in haar ogen kijkt, hoe mannelijk je je gedraagt, hoe diep je stem is, welke tonaliteit je gebruikt, je intonatie, enz. Heel veel factoren dus die niet echt iets te maken hebben met de inhoud van je woorden op dat moment. Vrouwen hebben hele goede ‘bullshit radars’ en zullen meteen doorhebben dat je niet overtuigend bent, niet meent wat je zegt, of niet gelooft in jezelf. Als je je als een ‘bad boy’ wil voordoen als je dat niet bent zal je door je incongruentie snel door de mand vallen.

Ontdekking van de sleutel tot aantrekkingskracht

En dan heb ik de voor mij belangrijkste sleutel tot aantrekkingskracht ontdekt. Niet de enige, maar zeker de meest cruciale. Als je hem juist weet te gebruiken, zal hij vele deuren voor je kunnen openen. Je kan alvast starten met de artikels op deze blog te lezen. Het beste van wat ikzelf heb geleerd van coaches, experten en vooral uit mijn eigen jarenlange ervaring stel ik hier gratis voor jou ter beschikking. Ik hoop dat je dit waardeert.

Wil jij ontdekken hoe je zonder een overvloed aan verstikkende regels, maar met enkele basispijlers…

  • een natuurlijke aantrekkingskracht bij vrouwen kan opwekken?
  • door oogcontact kan tonen dat ook jij een seksueel aantrekkelijk wezen bent?
  • je stem mannelijker, dieper en aantrekkelijker kan laten klinken?
  • makkelijker tot meer vrouwen wordt aangetrokken?
  • jouw seksuele vibe overbrengt op een andere vrouw?
  • je de leiding durft nemen en zo de vrouw een beschermd gevoel bezorgt?
  • op een gedecideerde manier je interesse voor een vrouw durft tonen?
  • een leuke vrouw benadert in een alledaagse situatie?
  • gedecideerd haar nummer vraagt?
  • zonder aarzelen durft gaan voor de kus op de eerste date?

Lees dan zeker de gratis artikels op deze blog en laat een berichtje achter via contact. Bepaalde thema’s worden verder uitgediept en bewaar ik voor een kleiner, gemotiveerd publiek.

Zoals je dus merkt heeft het mysterie van de aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen mij vele jaren bezig gehouden. Geloof me, ik suckte vroeger écht! Het opbouwen van al deze kennis en vaardigheden heb ik enkel volgehouden door mijn passie, motivatie en enkele goede vrienden die hetzelfde pad hebben bewandeld. Met deze website bied ik een shortcut aan voor al wie interesse heeft.

Verwacht hier geen video’s van iemand die in een hemdje en een blazer een lezing geeft van hoe je vrouwen moet gaan ‘versieren’ – het woord alleen al. Verwacht hier ook niet de typische marketing waarin flashy pop-ups en extra ‘bonussen’ je om de oren slaan. Zo bestaan er al coaches genoeg.

Ik bied jou een eerlijke en down-to-earth aanpak aan, met realistische doelen, en mét keiharde resultaten op langere termijn. Het lezen van de artikels op mijn website zijn alvast de eerste stap in de juiste richting.

Ben jij écht gemotiveerd om je leven definitief naar het volgende level te brengen en wil je naast de gratis artikels nog veel meer te weten te komen over deze onderwerpen? Wil je meer persoonlijks te weten komen over de lange weg die ik heb afgelegd? Hoe ik me in enkele jaren transformeerde van ZERO succes met vrouwen naar het veroveren van topdames? Wil je weten hoe dit ging? Ga dan naar de contactpagina en laat een bericht achter. Dan spreken we elkaar snel!

Veel succes alvast met alles wat je doet,

Michaël