Vanaf wanneer mag ik een vrouw aanraken?

Misschien zie je straks jouw droomchick lopen over straat. Als je jouw rauwe instinct zou volgen zal je waarschijnlijk meteen wat meer willen dan gewoon deze vrouw aanraken :). Een vrouw aantrekken werkt echter zo niet. Je moet opbouwen. Maar wanneer is nu een goed moment om een eerste aanraking in te zetten? Eerder snel? Of wacht ik beter tot na een paar dates? In dit artikel geef ik je klaar en duidelijke antwoorden op deze vragen en ik vertel je dat…

• jij door aanrakingen een vrouw kan duidelijk maken wat je bedoeling is
• je via aanrakingen kan toewerken naar de eerste kus
• door middel van aanrakingen jij aantrekkingskracht kan opwekken
• hoe je dit concreet in de praktijk kan brengen

Een vrouw aanraken bij de aanspreking?

Als je pas in contact bent met een vrouw – bijvoorbeeld op straat, tijdens je hobby, op het werk of eender waar overdag – kan het moeilijk lijken om een vrouw meteen aan te raken.

Als je haar ontmoet later in de nacht in één of andere club of danstent dan is de context helemaal anders. Omdat iedereen daar heel dicht op elkaar praat kan dat makkelijk. Je kan er ook dansen en zo aanrakingen initiëren.

vrouw aanraken in danstent

Wanneer je andere artikels van mij leest dan weet je ondertussen dat ik me vooral focus op meiden ontmoeten buiten de context van de nacht. Vrouwen kan je niet enkel in de donkere clubs op zaterdagavond ontmoeten, maar wel elk moment van de dag. Beperk je dus niet tot de nacht om dames te veroveren!

Maar overdag kan ik een vrouw toch niet zomaar aanraken? Toch wel. Lees verder.

Het is wel waar: tijdens die eerste ontmoeting zijn andere dingen ook belangrijk, zoals seksueel oogcontact maken, traag en mannelijk spreken, een leuk gesprek hebben, assumpties maken, haar uitnodigen voor een instant date, haar nummer scoren,… Lees zeker de andere artikels over deze interessante onderwerpen.

En toch: je kan na minder dan 1 minuut al de vrouw aanraken. Nadat een vriend jou heeft voorgesteld aan een vriendin van hem kan je haar meteen aanraken.

Neem de leiding, steek je hand uit en nodig haar uit voor een handshake. Inderdaad, een handdruk, GEEN kus!

vrouw aanraken door handdruk

Een handdruk is veel sterker, indien goed uitgevoerd. De eerste aanraking is een feit. Waar moet je op letten? Enkele tips:

• Tijdens dat je je hand aanreikt houd je een subtiele/stoute lach
• Je zegt simpel: “Ik ben Geoffrey, alles goed?” (voorbeeld)
• Spreken doe je traag en met diepe stem
• De handdruk is stevig en dominant, zonder haar pijn te doen
• Je houdt haar handdruk een beetje langer vast dan je normaal zou doen
• De hele tijd kijk je lichtjes lachend in haar ogen vooraleer je hand en oogcontact loslaat

De voordelen van een handdruk over een (platonische) kus?

• Kussen op de wang doen vrienden en dat wil je niet zijn, toch?
• Je kan oogcontact vasthouden, bij een kus niet
• Je kan mannelijkheid non-verbaal tonen: door je dominante handdruk, oogcontact
• Door op deze specifieke manier een handdruk te geven ben je al anders dan de meeste mannen
• De aanraking op zich duurt langer dan een kus, waardoor je iets sneller connectie maakt (onbewust)
• Door de combinatie van al het voorgaande maak je meteen duidelijk dat je seksuele interesse hebt in haar

Op deze manier is de eerste aanraking al snel achter de rug. Het ijs is gebroken. Zij weet dat jij een seksuele man bent en dit ook toont naar haar. Door die eerste aanraking weet zij dat jij seksuele interesse hebt in haar. Vrouwen zijn heel goed in het herkennen van deze zaken. Zij hebben een superradar hiervoor.

Het is nu duidelijk voor haar dat je aangetrokken bent. Dit heb je gedaan door 1 goede aanraking bij de allereerste ontmoeting. Met een beetje geluk komt er nu meer van al dat lekkers! 😉

De vrouw aanraken op de eerste date?

Na een eerste ontmoeting waarin het duidelijk is dat jij de vrouw wel leuk vindt moet je natuurlijk haar nummer scoren. Zo kan je de dingen opbouwen naar een eerste echte date.

Hoe moet ik haar dan aanraken bij de eerste date? Je begint vanzelfsprekend met een begroeting op de plaats van afspraak. Hier zou ik wel gaan voor een kus op de wang waarbij je ook dicht contact maakt met je hele lichaam (dus niet kussen met een meter afstand tussen jullie bijvoorbeeld).

Als jullie samen een leuke tent binnenstappen kan je haar achteraan de schouder zachtjes begeleiden naar binnen of naar de juiste stoel of zetel. Dit zijn allemaal kleine onschuldige aanrakingen in de neutrale zone (schouder, arm, bovenrug), maar ze zorgen ervoor dat zij gewoon wordt aan je aanrakingen. Dat ze er zich comfortabel bij voelt.

Een belangrijke tip: zorg er altijd voor dat jullie NIET recht tegenover mekaar gaan zitten maar WEL naast elkaar. De fysieke afstand is klein en je kan makkelijk de vrouw aanraken.

vrouw aanraken eerste date

Als je rechtover elkaar zit kan je geen enkele aanraking doen en is je date op voorhand gedoemd om te mislukken. Neem de leiding en zorg ervoor dat ze naast jou kan zitten en dat jullie van een minimale privacy kunnen genieten. Ga dus naar een tent die je zelf heel goed kent.

Wanneer je naast elkaar zit is het bijna vanzelfsprekend om elkaar aan te raken. Nu kan je rustig toewerken naar de eerste kus. Begin met kleine aanrakingen: het checken van haar mooie horloge of armband, een kleine aanraking van de arm, … .

En schuif eens wat dichter naar haar toe zodat jouw rechterbeen haar linkerbeen aanraakt (of omgekeerd als je rechts van haar zit). Als zij haar been niet wegdoet dan is dit een goed teken. Je kan dan verder aanraken. Zet zij haar been een beetje weg van het jouwe dan neem je zelf ook wat meer afstand en probeer je later nog eens. Geef de dame de tijd om aan je aanrakingen te wennen. Niet elke dame is hetzelfde. Zorg ondertussen voor een leuke tijd.

Als je een vrouw echter niet aanraakt VOOR die eerste kus, dan komt deze kus als een totale verrassing voor haar. De kans op een afwijzing is dan echt groot.

Aan de andere kant: als jij stelselmatig aanrakingen opbouwt met haar dan is de kus gewoon een logische stap. De kans op een afwijzing is VEEL kleiner!

Zie je hoe je met aanrakingen je bedoelingen kan duidelijk maken aan een vrouw? Dit hoeft helemaal niet uitgesproken te worden. Alles gebeurt non-verbaal. Je kan nu de kus op de eerste date gaan voorbereiden. Je kan je blik laten afglijden naar haar lippen, je kan dichter bij haar praten, een dicht met je mond in de buurt van haar mond komen, … Als zij geen afstand neemt is dit allemaal supergoed nieuws!

Al deze kleine dingen die te maken hebben met de vrouw aanraken heb je dus gerealiseerd om de kus voor te bereiden. De vrouw is nu klaar om gekust te worden. Meer zelfs: ze smeekt er bijna om. Nu moet je het enkel nog doen.

Geniet ervan en lees zeker de andere waardevolle artikels op dit blog! Laat me weten hoe het gaat via contact.

We spreken elkaar zeker!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *