Vrouw negeert me. Wat doe ik?

Dit is er ééntje die iedereen wel al heeft meegemaakt, zonder fout. Je bent bezig met een dame maar na een tijdje verdwaast het contact: ze antwoordt korter of helemaal niet meer. Sommige mannen die bij mij komen schieten dan in een kramp: “Oh nee, de vrouw negeert me, het is voorbij”. Hoeft helemaal niet zo te zijn. En als het zo is, dan betekent dit allerminst een groot probleem. Veel heb je namelijk zelf in handen. In dit artikel kom je o.a. te weten dat…

  • genegeerd worden niet noodzakelijk slecht is, helemaal niet!
  • je de situatie nog relatief eenvoudig kan omkeren.
  • je voor een serieuze relatie best met zoveel mogelijk knappe dames flirt / speelt.

Oei, deze knappe vrouw negeert me!

Hoeft helemaal niet slecht te zijn. Het feit dat een dame jou negeert wil alvast zeggen dat je er al iets mee hebt opgebouwd. Dat je al eens actie hebt ondernomen. En zoals je vaak zal lezen in alles wat ik zeg: actie ondernemen en veel is de sleutel tot succes met vrouwen veroveren. Dus was je eigenlijk toch al goed bezig. Lees verder zodat je het niet verknalt.

Een vrouw die je negeert stuurt meestal niet meer terug op een bericht, of heel kort.

vrouw negeert me via sms

En daarna niets meer. Veel mannen panikeren dan en willen op een wanhopige manier toch een reactie uitlokken. Ongeduldig sturen zij een volgend bericht naar de dame, meestal met een vraag as in:

“Hey hoe is het nog?”

“Hey je bent stil hoor”

“Hey je antwoordt niet meer, wat scheelt er?”

Doe dit niet. Zie het negeren door haar als een kans om jezelf te bewijzen. Je krijgt de kans, wees blij! Denk zo “Deze vrouw negeert me, oké, tof want ik krijg de kans om te tonen dat ik geen pusher ben, dat ik niet wanhopig ben, dat ik geen creep ben die haar steeds zal lastigvallen of stalken, dat ik sterk ben in mijn mannelijkheid, dat ik niet afhankelijk ben van haar reactie, enzovoorts”

Denk zo en je ziet geen paniek, maar kansen. En reken maar, vroeg of laat, in 80 pct van de gevallen zal ze je opnieuw contacteren, omdat ze weet dat het veilig is, dat je geen stalker bent. Jij bent niet zoals alle andere mannen die bedelen voor haar. Zij weet dat zij ook een beetje haar best zal moeten doen bij jou. En dat willen vrouwen namelijk.

Aanvaard geen raar gedrag van vrouwen

Een dame die je opeens niet meer contacteert, zonder reden, is echt raar gedrag. Ze mag nog zo knap zijn, jij moet op je strepen staan. Door dit dan te gaan voeden door opnieuw te sturen, stimuleer je dit eigenlijk alleen maar. Wees gerust: vrouwen hebben dit al vaak meegemaakt dat ze gestalkt worden dus ze willen filteren.

Waarschijnlijk is het feit dat ze je negeert dus gewoon een test.

vrouw negeert me en test

Ze wil checken of jij wel een echte man bent, of een potentiële stalker. Als je dan niet toehapt dan heb je de test doorstaan. Neemt zij dan zelf contact met je op, zoals in 80 pct van de gevallen gebeurt, dan kan je zeggen: BINGO! De dame heeft zeker interesse en je hebt een solide basis om verder te gaan. Dat heb jij nu kunnen testen bij haar! Zie je wat ik bedoel? Je hebt de situatie omgedraaid. Jij hebt haar getest. Iets totaal anders dus! En wat heb je moeten doen? Helemaal niets! Simpel toch?

Maar, zoals gezegd, je moet zelfcontrole hebben en uitoefenen. De drang om haar te texten weerstaan en op je geduld vertrouwen. Ook niet boos worden omdat ze niet of heel laat heeft teruggestuurd.

Een keer ze terugstuurt kan jij wel even korter reageren, haar een beetje tot jou laten komen. En dat is de ideale situatie. Een vrouw die 70 pct van het werk doet, en jij 30 pct. De dame is jou dan aan het veroveren. Laat haar de tijd om over jou te fantaseren, over jou na te denken, zich af te vragen waarom jij die gast bent van al die andere mannen die haar niet overlaadt met tientallen sms’en. Zo wordt ze aangetrokken tot jou. Niet als je je laat doen als een vod. Aanvaard dit niet meer en neem de leiding terug.

Zet op meerdere paarden in

In al mijn coachings, en daarin verschil ik weinig van andere datingcoaches, raad ik je aan om met zoveel mogelijk dames bezig te zijn. Ik als aantrekkingscoach kan je aanleren hoe je dit op elk moment van de dag 24/7 kan doen, NIET enkel via online dating. Dat raad ik je af, lees daarom zeker dit artikel.

Als jij, ik zeg maar iets, met 3 à 4 of misschien zelfs op termijn (na Corona 😉 ) 10 knappe bommen bezig bent per SMS, op dates gaat, … dan is het feit dat eentje je negeert ook niet zo erg. Het stelt je in staat dit te zien in perspectief. Je hoeft geen tweede of derde paniekbericht te verzenden naar deze dame. Je hebt namelijk keuze. En raad eens wat er gebeurt: inderdaad.

vrouw negeert me

Deze dame stuurt je zelf terug.

 

Eén en ander hangt natuurlijk af van wat gebeurt is tussen jullie, maar in 80 pct. van de casussen zal zij jou opnieuw contacteren. Zonder dat jij iets hoeft te doen. Zeker als je waarde hebt opgebouwd. Probeer het maar uit. En hoort ze bij die 20 pct? Geen probleem, dan is er geen interesse en hoef je geen geld, geen emoties, geen energie meer te stoppen in deze bodemloze put van een dame. En kan jij lekker verder met je leven dat voortaan bestaat uit lekkere chicks veroveren en verliefd op je maken.

Meer weten over dit thema of andere thema’s? Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor coachings. Ik ben zeker dat ik je zal helpen voor de voorlopig beste prijs op de markt! Straffe uitspraak he!

 

Michaël

Aantrekkingscoach

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *