Waarom alleen 100 pct overtuiging werkt bij vrouwen veroveren?

Men heeft het heel vaak over zelfvertrouwen, dat vrouwen vallen op mannen die zelfverzekerd zijn. Dit klopt wel, maar het begrip is echter ruim of vaag en er bestaan vele meningen over. Vrouwen willen vooral een man die overtuiging heeft in wat hij doet of beslist, iemand die overtuigd is van zijn mening, die een beslissing neemt en daar ook achter staat en vooral iemand die overtuigd is van zijn interesse in haar! In dit artikel ligt de focus op overtuiging hebben bij de eerste ontmoeting van een knappe dame. Bij het verder lezen zal je kunnen ontdekken dat…

  • bij het aanspreken van een vrouw 80 pct overtuiging niet voldoende is
  • hoe jij kan leren om op termijn 100 pct overtuiging te hebben met vrouwen, maar ook in het leven
  • dat je aangeleerde overtuiging jou een nieuwe start in het leven zal geven

Ja, nee, … ja, toch niet, of toch maar wel?

Knappe vrouwen worden bij het shoppen, onderweg, of bij het uitgaan heel vaak door mannen aangeklampt. Al dan niet in nuchtere toestand ;-). Steeds willen zij iets van de vrouw: een gesprek, een nummer, een date, …

Je WEET gewoon dat je zeker niet de enige bent die haar aanspreekt. Toegegeven: op straat overdag zijn er veel minder echte mannen die dit aandurven.

Als jij een klassedame op straat op een zwakke manier benadert of aanspreekt, met een verontschuldigende toon of zwakke lichaamstaal, of met een zwakke stem, dan zal de vrouw zelfs niet stoppen voor je! Ze zal gewoon doorwandelen en je houden voor één of andere freak.

overtuiging ipv freak zijn

Toen ik begon met vrouwen aanspreken overkwam me dit al te vaak. Ik heb er ongelofelijk veel uit geleerd. Ik had veel te weinig overtuiging, kwam aarzelend, onzeker en zwak over. Wat overigens perfect normaal is in het begin.

Als je niet gewend bent om zomaar op knappe vrouwen af te stappen, in eender welke situatie en in nuchtere toestand, dan is het normaal dat je nog niet de gewenste overtuiging bezit. In het begin zat ikzelf misschien aan 20 pct, en dan had ik reeds al mijn moed bijeengesprokkeld J. Maar ook later, toen ik al meer ervaring had bij het aanspreken van vrouwen en goede conversaties voeren, werd ik soms koel of onvriendelijk afgewezen. Dat kwam omdat mijn overtuiging niet de volle 100 pct was, en dat moet wel altijd bij de eerste aanspreking. 80 pct of zelfs 95 pct doet het niet voor je.

Ik zeg je nu: als je een vrouw met 100 pct overtuiging aanspreekt, 100 pct comfortabel bent in wat je doet op dat moment, dan stijgen je kansen enorm. Als jij comfortabel bent dan straal je dit uit naar haar. Je krijgt bijna nooit meer rare of koele reacties en wanneer je afgewezen wordt, gebeurt dit meestal met een complimentje voor jou en hou je dus altijd een goed gevoel over. Je success ratio stijgt enorm, en hiermee ook je aantal dates, het kussen en de rest ;-).

Overtuiging kan je leren!

Swipen via Tinder of surfen op datingsites zal je niet helpen om de overtuigingskracht te verwerven die noodzakelijk is om een vrouw van bij de eerste seconde tot jou aan te trekken. Dat leer je dus NIET in je zetel voor een scherm.

overtuiging no tinder

Dé beste manier om 100 pct overtuiging aan te leren is uit je huis komen en vrouwen aanspreken. Bij het uitgaan, maar vooral overdag, in een drukke stad bijvoorbeeld waar weinig mensen je kennen. Dan kan je elke dag oefenen. En ik heb het niet over 5 of 10 vrouwen aanspreken, maar over minimum 200 vrouwen om te beginnen! Je kan ‘rustig’ starten met ‘girl next door’ types, maar het beste is om na verloop van tijd de knapste, meest bitchy uitziende meiden, die ook nog eens hun koptelefoon aan hebben en niet willen gestoord worden ;-), toch aan te spreken op straat gevolgd door een gemeend complimentje.

overtuiging aantrekking vrouwen

Wees vol overtuiging en zie wat er gebeurt. Goed of slecht, laat je verrassen!

Je zal in het begin zowel vriendelijke als een paar heel harde reacties te verduren krijgen. Vrouwen zullen als een spiegel zijn voor jou. Als je aanspreking 75 pct overtuiging was zal je dit direct merken aan hun reactie. Directere een eerlijkere feedback zal je nergens krijgen. Wees hier dankbaar voor in plaats van ontgoocheld.

Na verloop van tijd zal je je meer en meer comfortabel voelen bij het aanspreken en zal je aanspreekangst wegebben, hoewel deze nooit echt volledig zal verdwijnen. Na enkele goede reacties, nummers en dates zal je meer en meer overtuigd raken van je aanpak. Deze overtuiging zal je meenemen naar je volgende aansprekingen. Tot je 100 pct overtuiging bent en nooit meer zomaar wordt afgewezen.

Door gespreid over enkele maanden minimaal 200 vrouwen aan te spreken zal jij 100 pct overtuiging kunnen aankweken. Je zal een vaardigheid ontwikkelen die slechts weinigen hebben aangeleerd. Je behoudt deze kwaliteit voor de rest van je leven. Voor mij was dit één van de meest waardevolle dingen die ik heb gedaan in mijn leven.

Een beetje hard in het begin, maar alle begin is moeilijk. De vruchten pluk je al verbazend snel, dan is dat beetje lijden snel vergeten ;-).

Met overtuiging door het leven

Het veroveren van vrouwen is een leerproces. Er bestaat geen magische pil, laat staan één of andere dwaze openingszin. Ik weet dat deze dingen op internet en daarbuiten circuleren. Laat je niet vangen. Te eenvoudige oplossingen voor complexe dingen zijn meestal niet aangewezen. Ik bied jou liever waardevolle oplossingen aan.

Jij leert 100 pct overtuiging in jezelf aan en je doet dit toevallig door vrouwen te leren veroveren. Een ideale manier als je ’t mij vraagt. Denk eens na hoe deze ontwikkelde vaardigheid jou van pas zal komen in andere facetten van het leven:

  • Bij een sollicitatiegesprek om duidelijk te maken dat jij de geschikte kandidaat bent
  • Bij een presentatie die je moet geven op je werk op of op school
  • Tijdens een moeilijke discussie met vrienden
  • Bij het voor de eerste keer ontmoeten van de ouders van je nieuwe vriendin
  • Als je verkoper of zakenman bent en je product met overtuiging aanprijst

De lijst is oneindig. Voor mezelf betekende 100 pct overtuiging leren hebben een nieuwe start in het leven. Een nieuw charisma. Het goede eraan is: je leert deze kwaliteit dankzij vrouwen aanspreken relatief snel! Je ziet heel snel vooruitgang waardoor je minder snel afhaakt!

Wil je dat ik je op weg zet met enkele door mezelf uitgeteste voorbeeldaansprekingen, waardoor je eerste aansprekingen het makkelijkst verlopen? En je zo veel minder vaak wordt onvriendelijk wordt afgewezen, zelfs als je onervaren bent? Wil je het nog sneller kunnen dan ikzelf deed? Laat het me gewoon weten. Ik zend ze je vandaag nog toe zodat je meteen kan starten! Bezoek gewoon contact.

Veel succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *