Wanneer mag ik de vrouw kussen?

Als je interesse hebt in een leuke dame of er mee aan het daten bent, dan kan je hierover een tijdje je hoofd breken: wat is nou het geschikte moment om haar te kussen? Je wil wel, je droomt er ’s avonds van om haar lekkere lippen te voelen tegen die van jou, maar in het echt durf je niet, of nog niet. Je stelt uit. Je wil toch niet afgewezen worden. Misschien volgende keer? Of wacht ik tot ze mij voldoende signalen heeft gegeven? Ken je dit stemmetje in je hoofd? De vrouw kussen of niet? Een lastige kwestie… Bewijs jezelf een dienst en lees dit gratis artikel aandachtig. Je zal o.a. leren…

  • dat te veel analyseren en wachten ‘kussignalen’ je geen meter verder brengen
  • dat té lang wachten om een dame te kussen haar aantrekkingskracht doodmaakt.
  • dat je mannelijkheid en dus initiatief moet tonen
  • de vrouw kussen een voorwaarde is voor aantrekkingskracht

Stop met analyseren!

Ik zal meteen ter zake komen. Er circuleren massa’s artikels als ‘Als ze deze signalen geeft dan weet je dat je haar kan kussen’. ‘Als ze dit doet en meteen daarna dat dan mag je haar kussen’. Ik zeg jou mocht je deze lezen: stop hier onmiddellijk mee!

Stel: je bent in contact met een aantrekkelijke dame: via vrienden, via het uitgaan, via een aanspreking op straat, via het werk… Maakt geen bal uit. Je hebt haar nummer gescoord en zij onderhoudt ook contact met jou. Goed gedaan! Jij regelt vervolgens een date of een volgende ontmoeting. Als zij dan met jou op date verschijnt (zich opmaakt, zich verplaatst, tijd vrijmaakt,…) dan is dit feit alleen al een SERIEUS teken van interesse voor jou!

vrouw kussen lipstick

Dan moet je ook tijdens de date niet meer heel de tijd zitten zoeken naar signalen. Doe gewoon je ding, zorg voor een leuke tijd en analyseer je niet te pletter. Waar je wel moet op letten is dat je van bij het begin haar vertrouwd maakt met jouw aanrakingen (in de neutrale zone). Zorg er vb. voor dat je naast haar zit in plaats van tegenover haar. Zo kan je heel dicht bij elkaar praten en haar tussendoor lichtjes aanraken. Zo bouw je de dingen op naar de kus. Zo komt deze niet als een verrassing, maar eerder als de logische stap.

Je bereidt als het ware de kus al voor. Jij weet dat je haar ZAL kussen, of ze die nou afwijst of niet. Je straalt dit tijdens de date ook uit. Jij zal NIET bezig zijn met het analyseren van haar gedrag.

Bedenk immers het volgende:

  • Misschien geeft de vrouw niet voldoende ‘signalen’ maar heeft ze toch interesse?
  • Misschien heb je haar signalen niet opgepikt?
  • Misschien wordt de vrouw pas opgewonden doordat jij zo mannelijk durft te zijn om haar te kussen?

Net daarom dus mag je niet analyseren. Zo verlies je immers vrouwen die je wel kan veroveren door gewoon het risico te nemen, en haar te kussen!

Zeg nou zelf: wordt die date nog leuk als jij constant als een soort CIA-agent of Sherlock Holmes op zoek moet naar signalen?

vrouw kussen Sherlock Holmes

Dat is te gek voor woorden. Concentreer je op een leuke date. Toon jouw seksuele interesse, raak haar kort maar wel enkele keren subtiel aan (in de neutrale zone vb. de schouder of hand) en zorg dat je naast haar zit / staat. Een meter fysieke afstand is veel te veel. Als de afstand korter is worden aanrakingen natuurlijker en wordt de vrouw kussen van hieruit ook veel makkelijker en vanzelfsprekend.

De vrouw kussen is dé barometer

Als man is het jouw taak om initiatief te nemen in het veroveringsproces. Je moet de dingen doen die leiden naar de kus en meer: de aanspreking, het regelen van de date, het kiezen van de locatie, de aanrakingen, de kus.

Als je nalaat een vrouw aan te spreken, zal je haar niet aantrekken. Als je nalaat om haar op date te vragen, zal je haar niet aantrekken. Enzovoorts.

Hetzelfde geldt ook voor de kus: Als je nalaat om haar te kussen, zal je haar niet verder aantrekken. Hoewel ze op dat moment wel aangetrokken is. Anders komt zij toch niet naar een date met jou.

Je hebt dus veel meer te verliezen door de vrouw NIET te kussen dan WEL de vrouw kussen. Welke betere test voor de aantrekkingskracht tussen jullie is er dan de kus? Gaan voor de kus is mannelijk gedrag: risico nemen op afwijzing, initiatief nemen, gaan voor je doel, uiten van je seksuele intentie. Dit is voor een dame SOWIESO heel aantrekkelijk.

Let wel: het kan zijn dat een dame je kus initieel afwijst, ook al wil zij jou WEL kussen. Maar ze vindt het te vroeg, of zij wil dat je gewoon nog eens harder probeert. Zodat zij zich niet te ‘makkelijk’ voelt. Ik zou je zeker aanraden om na een 1e afwijzing – als de vrouw op de date nog steeds meeflirt en niet wegloopt van je J – gewoon te gaan voor een 2e kus. Dit is me ook al overkomen. Om tot succes te komen moest ik gewoon een 2e keer gaan voor de kus.

Een goede vriend van me werd wel eens 4 keer op een paar uur afgewezen en pas de 5e keer was de juiste en kuste zij mee. Een week later waren zij een koppel en ik kan je verzekeren: zij was een fotomodel dat al een relatie had met een bekende Belgische voetballer!

Ik besef het: wat ik net beschreef is politiek minder correct in een #metoo tijdperk waarin zware vergrijpen van seksueel misbruik en gewone uitingen van seksuele interesse gewoon op 1 hoop worden gegooid. Seksueel misbruik moet worden aangepakt, daar is iedereen het gelukkig over eens. Maar mannen durven op den duur geen man meer te zijn. Bij de minste seksuele uiting worden zij door sommigen als een soort monsters gezien.

vrouw kussen monster

Totaal ten onrechte dus! In mijn artikels is het mijn simpele ambitie om de waarheid en enkel de waarheid weer te geven. Enkel zij kan jou verder helpen. En die waarheid komt niet van de mainstream media, of niet van feministische groeperingen met een ongenuanceerd discours… Wat ze ook beweren: op een date moet je de vrouw kussen, of je bent ze voorgoed kwijt. Ik kan het helaas weten. Na enkele verkwanselde dates gooide ik eindelijk mijn schroom af en ging voor de kus. Ik verplichtte mezelf. Met succes.

Laat het dus duidelijk zijn: een vrouw trek je niet aan door een afwachtende houding. Het feit dat een dame zich mooi opmaakt voor een date met jou is al een teken van minimale aantrekking. Als je dan gaat analyseren ga je alleen bewijs vinden dat ze jou niet leuk vindt. Dat je haar nog niet moet kussen. Je wil geen afwijzing riskeren. De realiteit is dat je jezelf afwijst.

Ga op date met een andere instelling. Als een dame op date is met jou ga je ervan uit dat zij jou wel leuk vindt. Dat ze je wil kussen. De enige manier om de dingen te verkloten is door haar niet te kussen. Als je dit niet doet ziet een dame dit als zwak of ziet zij dit als een gebrek aan interesse voor haar.

Vraag je dus niet af of zij jou wil kussen maar doe het gewoon, desnoods 2 keer proberen. Zo heb je het meeste kans op succes en heb je er alles aan gedaan. Niks te verwijten.

Ik hoop dat je iets bijgeleerd hebt bij het lezen van dit artikel. Vragen? Probeer ik steeds snel te beantwoorden via contact. Ga alvast aan de slag met mijn artikels en bericht me over je voortgang.

Succes!

2 reacties op “Wanneer mag ik de vrouw kussen?”

  1. Bedankt voor de nuttige informatie ! Ik ga dit zeker en vast proberen ! Maar, ze heeft me al gezegd dat ze niets zoekt van relatie of meer. Moet ik dit dan nog steeds doen ?

    1. Dank voor je reactie, Kevin. Je moet altijd tot de actie overgaan. Dat niet doen geeft een hoger risico op falen dan niets doen. Het heeft ook het voordeel van de duidelijkheid. Misschien wil de dame geen relatie nu, maar misschien later wel. Daarvoor moet je ze zeker kussen, dan kan je verder werken naar een relatie, mocht jij dat ook willen. Check je mailbox voor meer info. Groeten, Michaël, aantrekkingscoach

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *